Antena Meniu Search
x

Video Scandal între 10 persoane în Piaţa Victoriei din Timişoara. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

Scandal, vineri seara, în Piaţa Victoriei din municipiul Timişoara. Au fost implicate 10 persoane, cu vârste cuprinse între 14 ani şi 42 de ani, respectiv şase bărbaţi şi patru femei. Cu toţii au ajuns la secţia de poliţie, trei dintre aceştia fiind reţinuţi.

de Cristina Dimulescu

la 14.05.2022, 12:03

Vezi și

Scandalul a avut loc în jurul orei 21.30, în plin centrul oraşului, într-o zonă intens circulată, în care oamenii se plimbau şi profitau de liniştea serii... până la un moment dat.

Mai mulţi cetăţeni au început să se certe, iar unul dintre ei, chiar să ridice ameninţător către un altul din grup, o bâtă. 

În urma unui apel la 112, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au ajuns la faţa locului şi au constat că pe fondul unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un conflict între 10 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 42 de ani, respectiv 6 bărbați și 4 femei.

Cele 10 persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri

Pe acelaşi subiect

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, în vârstă de 29, 31 și 32 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tulburarea ordinii și liniștii publice ", cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun. 

Bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean TIMIȘ.

Bătaie cu scaune şi sticle, vara trecută, în Piaţa Victoriei din Timişoara 

Se pare că nu este pentru prima oară când în Piaţa Victoriei din Timişoara are loc un astfel de eveniment. Vara trecută, la câţiva zeci de metri, a izbucnit un scandal asemănător. Atunci, conflictul a degenerat şi au ajuns la bătaie cu scaune şi sticle. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal între 10 persoane în Piaţa Victoriei din Timişoara. Trei bărbaţi au fost reţinuţi