Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal monstru după un accident în Vâlcea. Vinovații i-au fugărit pe păgubiți cu cuţitele, pe străzile din Vâlcea

Scandal monstru în Râmnicu Vâlcea după un accident în parcare. Vinovaţii i-au alergat pe păgubiţi cu arme albe pe stradă. Totul a pornit după ce un autoturism a lovit, fără intenţie, alte două maşini când ieşea din parcare. Supăraţi că unul dintre proprietarii păgubiţi a vrut să filmeze daunele, şoferul vinovat şi însoţitorii lui au devenit violenţi. 

de Diana Speretoiu

la 04.10.2024 , 14:46

Poliţiştii au reuşit să îi identifice şi să îi prindă pe agresori. Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost deja reţinut pentru 24 de ore.

Identificat şi prins a fost şi cel de-al doilea scandalagiu, un tânăr în vârstă de 22 de ani. 

Alergaţi cu cuţitul după ce le-au fost lovite maşinile, într-o parcare din Vâlcea

Vezi și

Scandalul a avut loc seara trecută, în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit unor martori, maşina în care se aflau cei doi indivizi a lovit în parcare alte două autoturisme, iar de la acest incident, aparent banal, a pornit un scandal monstru. Unul dintre proprietarii maşinilor lovite, care a văzut întregul incident şi care era în faţa blocului împreună cu alţi doi prieteni, a început să-şi filmeze şi să vadă ce pagube are. În acel moment, indivizii au coborât din celălalt autoturism şi i-ar fi alergat pe ceilalţi cu un cuţit, spun martorii.

La sosirea forţelor de ordine la faţa locului a fost prins doar unul dintre agresori, iar bărbatul care era urmărit şi ameninţat cu un cuţit a reuşit să se refugieze în duba jandarmilor.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Scandal monstru după un accident în Vâlcea. Vinovații i-au fugărit pe păgubiți cu cuţitele, pe străzile din Vâlcea