Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru la un ștrand din Pitești. Un bărbat și-a făcut dreptate cu pumnul, după ce un adolescent i-a lovit din greșeală copilul cu o minge

Distracţia de la piscină s-a încheiat la spital! Un bărbat de 22 de ani a ajuns sâmbătă în grija medicilor, iar alte zece persoane la audieri, după ce un scandal monstru a izbucnit la un ştrand din municipiul Piteşti.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 07:42

Vezi și

Conflictul ar fi pornit în momentul în care un adolescent de cinsprezece ani a lovit cu mingea un copil de un an.Tatăl micuţului nu a considerat totul un simplu accident şi a decis să-şi facă dreptate cu pumnul.

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit

În timpul încăierării, tânărul s-a lovit la mână, după ce a spart un geam. Martorii incidentului au chemat poliţia, însă până la sosirea agenţilor cearta s-a aplanat. Acum se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tulbulare a liniştii publice şi loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Scandal monstru la un ștrand din Pitești. Un bărbat și-a făcut dreptate cu pumnul, după ce un adolescent i-a lovit din greșeală copilul cu o minge