Antena Meniu Search
x

Scandal cu bâte de baseball în trafic la Botoșani. Un cocalar cu BMW a distrus o mașină cu pumnii după o șicană în trafic (Video)

Scene incredibile la Botoșani, acolo unde un cocalar cu BMW a distrus o mașină cu pumnii și cu o bâtă de baseball după o șicană în trafic.

Scene incredibile la Botoșani, acolo unde un cocalar cu BMW a distrus o mașină cu pumnii și cu o bâtă de baseball după o șicană în trafic.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după ce șoferul unui autoturism marca Renault, înmatriculat în Franța, i-ar fi tăiat fața șoferului cu BMW.

Enervat la culme de stilul de conducere al șoferului din Renault, șoferul începător al BMW-ului înmatriculat în Botoșani, a început să îl șicaneze și chiar i-a lovit mașina.

Pe acelaşi subiect

Astfel, șoferul Renault-ului, care se afla în mașină cu soția și cu o nepoată, a fost forțat să tragă pe dreapta.

În momentul în care a oprit mașina, cocalarul cu BMW a început să lovească mașina 'rivalului său' cu pumnii, iar la un moment dat a luat o bâtă de baseball din portbagaj și a spart geamurile mașinii.

Cocalarul cu BMW din Botosani s-a inarmat cu bata de baseball si a spart geamurile masinii

Martori la scenele șocante, mai mulți bărbați au început să strige la tânărul violent și l-au filmat cu telefoanele mobile, moment în care acesta și-a băgat bâta de baseball în portbagaj și s-a calmat.

Tanarul sofer incepator s-a sicanat in trafic cu un alt sofer si apoi s-a razbunat

Tot oamenii au fost cei care au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței și un echipaj al Poliției.

UPDATE 12.30. Șoferul cu BMW din Botoșani care a bătut un bărbat și i-a distrus mașina cu o bâtă de baseball a fost reținut de Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Scandal cu bâte de baseball în trafic la Botoșani. Un cocalar cu BMW a distrus o mașină cu pumnii după o șicană în trafic (Video)