Antena Meniu Search
x

Gafă după gafă la Poliția Română! Șefii au cerut polițiștilor să-și acorde evaluări de 5 stele, după miile de mesaje negative de la internauți

Un mesaj mai mult decât cotroversat aruncă poliţia română într-un nou scandal. "Data viitoare când aveţi probleme, să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!" a scris chiar purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei pe facebook. Opinia publică a reacţionat virulent.

Vezi și

Un mesaj mai mult decât cotroversat aruncă Poliţia Română într-un nou scandal. "Data viitoare când aveţi probleme, să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!" a scris chiar purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei pe facebook. Imediat opinia publică a reacţionat virulent şi a asaltat internetul cu recenzii negative şi critici. Încercarea de a repara situaţia s-a transformat şi ea în dezastru, după ce poliţiştii au început să-şi acorde între ei aprecieri de cinci stele. Iar sloganul vulgar de la care a pornit totul a ajuns chiar şi pe zidurile ministerului de interne.

Câţiva protestatari au proiectat o expresie vulgară adresată PSD, dar şi lozinci împotriva Poliţiei Române. Şase dintre ei au primit amenzi în valoare de 2700 de lei. Câteva ore mai târziu, scandalul a luat amploare, în mediul online însă.

Totul după ce purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei a postat un mesaj care a stârnit un val de revoltă.

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la Poliție!", este mesajul lui Ovidiu Munteanu.

Mesajul lui Ovidiu Munteanu nu a trecut neobservat nici de superiorii săi. Postarea a fost ştearsă, iar şefii din poliţie au transmis că fac verificări interne şi că se delimitează de gestul purtătorului de cuvânt. Cel care, cel mai probabil, îşi va pierde funcţia.

La fel cum, de la începutul scandalului cu numerele de înmatriculare, Poliţia română a pierdut din stele. Mii de recenzii negative au curs de la o oră la alta pe pagina de facebook a instituţiei.

Dacă ieri erau 20 de mii de aprecieri de o singură stea, după 24 de ore numărul a depăşit 50 de mii. Nu au lipsit nici comentariile acide.

În încercarea de a remedia situaţia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, le-a cerut colegilor să acorde evaluări de 5 stele, care s-a adeverit a fi o soluţie nu tocmai inspirată.

"Șefu, nu vă supăraţi, dar alea 5 stele reprezintă gradu' sau clasificarea? După ieşirea de astăzi, pot să vă dau maximum două margarete", a răspuns public fostul comisar de crimă organizată, Traian Berbeceanu.

Scandalul plăcuţelor a continuat şi astăzi, la Brigada Rutieră, acolo unde a ajuns din nou şoferul de la care a pornit totul.

La fel ca şeful poliţiei române, şi unul dintre cele mai accesate dicţionare online a încercat să lămurească situaţia. A explicat pe prima pagină a că în argou cuvântul de pe controversatele plăcuţe înseamnă gură. Şi l-a declarat cuvântul lunii august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gafă după gafă la Poliția Română! Șefii au cerut polițiștilor să-și acorde evaluări de 5 stele, după miile de mesaje negative de la internauți