Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu are ochiul vânăt și a cerut să fie dus din arest la dentist. El a depus plângere penală împotriva polițiștilor

A fost zi de vizită la Arestul Central pentru Cristian Boureanu, reţinut după ce a lovit un poliţist. Dar şi fostul politician a fost lovit, la rândul său. Dovada e vizibilă în imaginile surprinse acum câteva ore, când fostul parlamentar a ajuns la dentist. Cu ochiul vânăt şi în cătuşe, a coborât din duba poliţiei. Înainte de a-şi repara dantura, Boureanu i-a reclamat pe agenţii care i-ar fi distrus-o. Conflictul de zilele trecute a stârnit dispute aprinse, care au scos la suprafaţă o realitate surprinzătoare: poliţiştii NU au reguli clare pentru intervenţii în forţă. 

Vezi și

A fost zi de vizită la Arestul Central pentru Cristian Boureanu, reţinut după ce a lovit un poliţist. Dar şi fostul politician a fost lovit, la rândul său. Dovada e vizibilă în imaginile surprinse acum câteva ore, când fostul parlamentar a ajuns la dentist.

Cu ochiul vânăt şi în cătuşe, a coborât din duba poliţiei. Înainte de a-şi repara dantura, Boureanu i-a reclamat pe agenţii care i-ar fi distrus-o. Conflictul de zilele trecute a stârnit dispute aprinse, care au scos la suprafaţă o realitate surprinzătoare: poliţiştii NU au reguli clare pentru intervenţii în forţă. 

Boureanu a ajuns în arest pentru 30 de zile, acuzat de ultraj. A lovit un agent , care a ripostat. Boureanu i-a făcut şi el plângere penală poliţistului pentru instigare la violenţă şi vătămare. Surse medicale susţin că ar avea fisură de mandibulă şi de timpan.

Chiar şi iubita ar fi spus că a fost dată cu capul de geam de poliţişti, deşi pe imagini se vede, deocamdată, doar când Boureanu o bruschează.

Pe acelaşi subiect

Iar lovitura lui Boureanu a fost văzută de mai mulţi poliţişti. Niciunul n-a intervenit să amendeze gestul. Asta deşi de faţă erau mai multe echipaje, în afara celor doi agenţi care au urmărit maşina de la Ambasada Chinei. 

Poliţia americană poate să facă şi uz de armă. La noi, însă, nu există reguli clare de intervenţie pentru cei care aplică legea. Au doar un ghid orientativ.

În viitor, agenţii de poliţie ar urma să aibă asupra lor camere de luat vederi, ca toate intervenţiile să fie filmate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cristian Boureanu are ochiul vânăt și a cerut să fie dus din arest la dentist. El a depus plângere penală împotriva polițiștilor