Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SCENĂ IREALĂ în Germania! Un român a mers agăţat de un tren care circula cu 160 de km/h şi a SUPRAVIEŢUIT (VIDEO ŞOCANT)

Un român în vârstă de 59 de ani a supravieţuit agăţat de partea exterioară a unui tren de mare viteză, care circula cu 160 de kilometri pe oră, în Germania.

de Redactia Observator

la 30.09.2017 , 19:22

Un român în vârstă de 59 de ani a supravieţuit agăţat de partea exterioară a unui tren de mare viteză, care circula cu 160 de kilometri pe oră, în Germania.

Potrivit BBC News, bărbatul a stat agăţat de articulaţia de plastic care face legătura între două vagoane şi cu picioarele pe o bucată foarte îngustă de metal.

Din primele informaţii, românul s-a urcat în tren din gara principală din Bielefeld către Hanovra. El a decis să se agaţe de exteriorul garniturii, după ce expresul s-a pus în mişcare, în timp ce bagajele sale se aflau în vagon. 

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Oficialii feroviari, alertaţi de pasageri, au luat legătura cu conductorul trenului, care a încetinit garnitura şi, ulterior, a oprit, după 25 de kilometri de la plecarea din staţie.

Românul şi-a continuat apoi călătoria, de această dată în interiorul trenului.

Un incident similar s-a petrecut în Australia. Priviţi mai jos imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » SCENĂ IREALĂ în Germania! Un român a mers agăţat de un tren care circula cu 160 de km/h şi a SUPRAVIEŢUIT (VIDEO ŞOCANT)