Antena Meniu Search
x

SCENĂ IREALĂ în Anglia! Un român fără adăpost STRIGĂ DISPERAT după ajutor, ameninţând că se aruncă de pe pod. Zeci de britanici îl ÎNCURAJEAZĂ să sară! (VIDEO)

Un român fără adăpost a pus pe jar autoritățile din Bristol după ce a amenințat că se aruncă de pe podul Pero din localitate.

Într-un strigăt disperat după ajutor, un român în vârstă de 50 de ani, rămas fără adăpost după ce ajuns pe străzi în urmă cu două săptămâni, s-a urcat pe Podul Pero din Bristol, Marea Britanie, protestând şi ameninţând că se aruncă în apă dacă nu i se rezolvă situaţia locativă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, la ora 16.45.

Potrivit Daily Mail, Nelu Iordache a venit în Marea Britanie în 2012 şi s-a mutat în Bristol în urmă cu doi ani. Acum lucrează într-un restaurant, lângă Bath.

Pe acelaşi subiect

Românul spune că s-a certat cu proprietarul casei unde locuieşte, iar acesta l-a lăsat fără adăpost. Potrivit lui Iordache, proprietarul îi cerea bani în fiecare zi, iar la un moment dat a refuzat să îi mai dea. 

Drept urmare, i-au fost luate cheile și a fost dat afară din casă. Iordache susține că a raportat incidentul poliției, însă i s-a spus că nu îl pot ajuta să intre în apartament pentru a-și recupera bunurile.

Supărat pe autorităţi pentru că nu îl ajută să rezolve situația, românul nostru a decis să protesteze pe podul Pero, din Bristol. 

Nu e de mirare că, în scurt timp, zeci de britanici s-au strâns să asiste la la spectacolul oferit de Iordache, unii dintre ei chiar încurajându-l să sară!

"Sari, sari, sari", se putea auzi strigându-se din mulţime.

După ce un alt bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a sărit de pe pod, un alt britanic a început să strige spre Iordache: "Uite, el a reuşit, a sărit! Poţi să o faci şi tu!".

Românul, care în timpul incidentului şi-a dat jos hainele, le-a spus ulterior poliţiştilor că nu avea de gând să îşi facă rău, iar agenţii susţin că nu au tratat evenimentul ca pe o tentativă de sinucidere.

Iordache, tatăl a doi copii, a spus că s-a urcat pe pod pentru a protesta şi că este o persoană onestă.

"Asta este viaţa mea. Vreau doar să fiu ajutat, nu mi-am dorit să am asemenea probleme. Azi am venit să protestez pentru că sunt o persoană cinstită", a declarat românul.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Avon şi Somerset a condamnat comportamentul şi comentariile celor care s-au strâns să asiste la incident, asta în timp ce ofiţerii încercau să rezolve situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » SCENĂ IREALĂ în Anglia! Un român fără adăpost STRIGĂ DISPERAT după ajutor, ameninţând că se aruncă de pe pod. Zeci de britanici îl ÎNCURAJEAZĂ să sară! (VIDEO)