Antena Meniu Search
x

Video Scenariu de Hollywood gândit de un taximetrist din Cluj: cum a obţinut 55.000 de euro de la o clientă spunându-i că e şeful CSAT Ardeal

Un taximetrist din Cluj ar putea primi oricând un job de scenarist la Hollywood. Bărbatul a reuşit să obţină 55.000 de euro de la o clientă după ce a "ţesut" o poveste incredibilă. Şi în faţa anchetatorilor a prezentat un "scenariu", dar nu a fost crezut.

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 16:47

Vezi și

Taximetristul şi-a cunoscut victima în timpul unei curse banale. După ce femeia s-a urcat în maşină şi au început să povestească, bărbatul i-a cerut 5.000 de euro. Pretextul: el nu este de fapt un simplu taximetrist, ci patronul firmei şi are nevoie de bani pentru a rezolva un accident rutier. După ce femeia i-a oferit banii, ca împrumut, taximetristul a început să-i ceară şi mai mulţi, având în vedere că victima sa avea acces la sume importante de bani.

"Povestea" vândută procurorilor

Astfel, potrivit stiridecluj.ro, bărbatul şi-a sunat victima în repetate rânduri, şi-a modificat vocea şi s-a recomandat a fi ba procuror criminalist, ba colonel în Armata Română şi chiar preşedinte al CSAT pentru regiunea Ardeal. În acest mod, bărbatul a obţinut nu mai puţin de 55.000 de euro. Sumele i-au fost oferite în diferite tranşe. Taximetristul a păcălit-o pe femeie spunându-i că soţul acesteia are probleme de natură penală şi banii vor ajuta la rezolvarea acestora.

Abia după un an femeia şi-a întrebat soţul dacă mai are probleme cu legea şi dacă acestea s-au rezolvat. Evident că după acest moment a urmat o plângere la poliţie şi o anchetă a autorităţilor. Prins destul de rapid, taximetristul a încercat să le ofere şi anchetatorilor o "poveste". Acesta le-a spus procurorilor că întreaga situaţie s-a petrecut cu complicitatea victimei sale care voia de fapt să divorţeze de soţul său. Mai mult, acesta le-a spus poliţiştilor că femeia cumpărase chiar otravă pentru a o pune în ceaiul soţului în cazul în care acesta nu era de acord cu divorţul.

Poveştile taximetristului nu au fost crezute nici de procurori, nici de judecători. Omul a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare şi la plata a 44.870 de euro drept despăgubiri. Instanţa a apreciat că cei 5.000 de euro oferiţi iniţial de femeie taximetristului nu se încadrează în acest caz, banii fiind oferiţi de bunăvoie, ca împrumut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scenariu de Hollywood gândit de un taximetrist din Cluj: cum a obţinut 55.000 de euro de la o clientă spunându-i că e şeful CSAT Ardeal