Antena Meniu Search
x

Video Scene ca-n Vestul Sălbatic, în Prahova. Doi băieţi, băgaţi în spital de 15 bătăuşi trimişi chiar de iubita unuia dintre ei

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, aseară, într-o comună din Prahova. Doi copii au ajuns la spital după o încăierare între 15 tineri. Agresorii au venit cu maşinile şi s-au năpustit asupra lor. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.06.2023, 13:39

Vezi și

Conflictul a pornit noaptea trecută, puţin după miezul nopţii, atunci când mai mulţi tineri din comunele din apropiere au venit în Lunca Prahovei puşi pe scandal. Au tăbătâr pe alţi 4 tineri care se aflau în staţia de autobuz, în timp ce doi dintre aceştia au ajuns la audieri la poliţie astăzi. Alţi doi sunt încă la spital, în grija medicilor.

Scandalul ar fi pornit de la o fată

Cea care i-a sesizat pe poliţişti a fost chiar mama unuia dintre băieţii agresaţi. Aceasta povesteşte că totul ar fi pornit de la o fată, care ar fi fost prietena băiatului. Femeia o arată cu degetul pe fată şi spune ea i-a pus pe cei 15-20 de tineri pe urmele băieţilor.

Poliţiştii au deschis aşadar un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi continuă acum cercetările împotriva agresorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Scene ca-n Vestul Sălbatic, în Prahova. Doi băieţi, băgaţi în spital de 15 bătăuşi trimişi chiar de iubita unuia dintre ei