Antena Meniu Search
x

Video Scene de coşmar pe DN 7, la Vinţu de Jos. Doi oameni au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR încărcat cu cereale

Un accident cumplit s-a petrecut noaptea trecută în Alba, pe raza localităţii Vinţu de Jos. Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR încărcat cu cereale. Poliţiştii încearcă acum să refacă filmul tragediei pentru a stabili cine se face vinovat în acest caz. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 07:41

Vezi și

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, pe raza localităţii Vinţu de Jos. În urma impactului violent, autoturismul s-a făcut zob şi a ajuns într-un şanţ. Inclusiv TIR-ul s-a răsturnat în afara drumului. 

Iulian Fârtat, serviciu rutier Alba: La kilometrul 338 a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism. Autocamionul se deplasa din direcţia Sebeş către Orăştie. 

Erau doi oameni în maşina mică. Violenţa impactului l-a proiectat pe unul dintre ei prin parbriz, celălalt rămânând încarcerat până la sosirea pompierilor. În ciuda eforturilor, cei doi nu au putut fi salvaţi. 

Poliţiştii încearcă să refacă filmul tragediei

Pe acelaşi subiect

Şoferul autocamionului a fost singurul supravieţuitor. 

sublocotenent Alexandru Haiduc, secția de pompieri Sebeș: Cea de-a treia victima, şoferul autotrenului care era conştient şi cooperant a fost transportat la UPU ALBA. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scene de coşmar pe DN 7, la Vinţu de Jos. Doi oameni au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR încărcat cu cereale