Antena Meniu Search
x

Galerie foto Culiță Sterp, prima reacție după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului: "A fost cea mai mare palmă de la viață ca să rămân cu picioarele pe pământ" 

Culiță Sterp a avut o primă reacție, după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului, aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor. Artistul a susținut că este o lecție pe care trebuia să o învețe ca să revină cu picioarele pe pământ. Manelistul a contestat controlul judiciar, ce urmează să fie judecat miercuri.

de Monica Palade

la 22.11.2022, 21:02

Vezi și

Într-un clip postat pe TikTok, artistul își cere scuze lui Marius, tânărul rănit în accident, familiei lui, dar și fanilor și propriei sale familii. 

"Nu am fugit nicăiari, aici sunt. Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc, și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, mă apreciază și ăîn special familiei mele care este și va fi lângă mine în mod necondiționat, indiferent de orice situație aș fi.

O palmă de la viață

Dar și oamenilor care m-au apreciat pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu, cei care mă știu. Știu că am dezamăgit și poate că nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun că mi-am promis că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea în bine. Asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ", a mărturisit Culiță Sterp.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă conducerea sub influența alcoolului, trecerea pe roșu și fuga de la locul accidentului, manelistul este cercetat acum și pentru conducere sub influența drogurilor.  "Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", se arată în comunicatul oficial.

Pe 17 noiembrie, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident în centrul Clujului. Cântărețul de petrecere s-a urcat beat la volan, a trecut pe roşu şi s-a izbit în plin de un alt autoturism. După accident, cântăreţul a fugit de la locul faptei. Totul a fost însă surprins de camera de bord a unui autoturism din spate. Cântăreţul a fost găsit rapid de poliţişti într-o toaletă ecologică, iar în urma testării i-au descoperit o concentraţie de 0.71 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. Victima, un bărbat de 32 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare, în timp ce Culiţă Sterp s-a ales cu dosar penal. 

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil. Cântărețul se afla în maşină alături de o domnişoară cu care filmase în urmă cu câteva ore noul său videoclip.

Culiţă Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile, măsură care nu a fost schimbată deocamdată de magistraţi, astfel că în continuare are obligaţia de a se prezenta la poliţia Haţeg, acolo unde are domiciliul, de fiecare dată când i se cere. În acelaşi dosar mai este cercetat şi pentru vătamare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Culiță Sterp, prima reacție după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului: "A fost cea mai mare palmă de la viață ca să rămân cu picioarele pe pământ"