Antena Meniu Search
x

Imagini şoc la Brăila: un poliţist e fugărit de un individ înarmat cu un cuţit

Scene halucinante au fost filmate în faţa gării din Brăila. Un poliţist a fost alergat cu cuţitul de un individ.

Vezi și

Scene halucinante au fost filmate în faţa gării din Brăila. Un poliţist a fost alergat cu cuţitul de un individ. Atacul furibund a durat minute bune și totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai trecătorilor. Într-un final, agresorul a fost imobilizat, iar mai apoi reţinut.

Bărbatul, în vârstă e 34 de ani, este haotic şi violent. Cei care au asistat la scenă cred însă că era drogat. Alerga oameni la întâmplare, pe stradă, şi se învârtea în cerc în timp ce înjura şi ridica ameninţător cuţitul. Situaţia devenise periculoasă, când în zonă a ajuns echipajul de poliţie. În imagini se vede cum un agent încearcă să-l imobilizeze cu mâinile goale. Dar individul se întoarce spre el cu cuţitul. Şi începe o urmărire pe viaţă şi pe moarte.

După clipe tensionate, individul a fost pus la pământ şi încătuşat. Poliţiştii nu au apelat la pistol, de frică să nu fie cercetaţi ulterior. Şi-au pus astfel viaţa în pericol.

Poliţiştii cer o lege care să-i apere pe ei şi nu pe infractori după moartea mai multor colegi: agentul Gheorghe Ionescu - luat pe capotă şi ucis de un şofer beat, în capitală; şeful de post din Vişeu de Jos - ucis de hoţii de lemne, sau poliţistul înjunghiat mortal în gara din Burdujeni. Reprezentanţii sindicatului i-au făcut o propunere ministrului de interne.

Poliţiştii cer să fie protejaţi în filmările făcute de martori sau infractorii pe care-i reţin. Nu de puţine ori, aceştia s-au răzbunat pe familiile agenţilor sau chiar au incendiat maşinile de poliţie, într-o comună din Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini şoc la Brăila: un poliţist e fugărit de un individ înarmat cu un cuţit