Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scene halucinante într-un spital din Craiova. Certaţi de medici la morgă pentru că nu-şi recunosc mortul, deşi ruda lor era încă vie, în alt salon

Situaţie incredibilă la cel mai mare spital din Oltenia. Un bărbat a fost declarat mort din greșeală, iar familia lui a fost chemată să ridice cadavrul. Oamenii au rămas fără cuvinte când au văzut că trupul celui decedat nu este ruda lor. Au cerut socoteală spitalului, însă cei responsabili ridică din umeri și își cer scuze.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.09.2021 , 14:35

Bărbatul care a fost declarat mort din greşeală are 78 de ani. A fost internat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni în spitalul din Craiova, iar starea sa este destul de gravă. Aşa că familia nu a pus la îndoială vestea morţii.

Mai exact, duminică dimineaţa, fiul bătrânului a primit un telefon. A fost anunţat că tatăl său s-a stins şi a fost chemat a doua zi la morgă să îşi recunoască părintele şi să întocmească documentele necesare.

Când au ajuns aici, oamenii au fost şocaţi. Spitalul insista că un străin este părintele lor. Au spus că este o eroare, dar au fost certaţi de medicii de la morgă pentru faptul că nu îşi recunosc mortul, susţin rudele.

Vezi și

Cum explică spitalul din Craiova că a declarat mort un alt pacient

Dialogul halucinant s-a încheiat când la încheietura decedatului familia a observat că există o brăţară cu numele corect.

Acum, în spital se face o anchetă, iar cei de la Terapie Intensivă care l-au declarat din greşeală mort pe pacient spun că totul s-a întâmplat din cauza epuizării şi din cauză că personalul este suprasolicitat ca urmare a numărului mare de pacienţi cu Covid care ajung acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Scene halucinante într-un spital din Craiova. Certaţi de medici la morgă pentru că nu-şi recunosc mortul, deşi ruda lor era încă vie, în alt salon