Antena Meniu Search
x

Foto Scene indecente ziua în amiaza mare, în maşină, lângă o staţie de autobuz din Buzău. "Avea prosop, era pregătit, profesionist"

Scene indecente ziua în amiaza mare în apropiere unei staţii de autobuz din Buzău. Un bărbat a fost surprins de un martor în imagini în timp ce se afla în prim proces de exhibiţionism, în public.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 11:56

Individul pusese ochii pe o tânără aflată în staţie. După zeci de minute, când şi-a dat seama că a fost văzut, buzoianul a demarat şi a plecat de la locul faptei.

Scene indecente ziua în amiaza mare

„Un obsedat sexual se masturba în mașină în stația de la autobuz de la Profi de pe Bd. Unirii. L-am filmat de la etaj din blocul de vizavi. Era o fată în stație, obsedatul dădea înainte și înapoi în funcție de unde stătea ea. Am coborât de la etaj, i-am filmat numărul în caz că Poliția vrea să aprofundeze cazul. Atunci i-am arătat ce se întâmplă și ospătăriței de la New Pizza. Îmi venea să-l scot din mașină, dar mi-era că polițiștii mă vor găsi tot pe mine vinovat de ceva. Omul avea prosop, era pregătit, profesionist. Când m-am apropiat și a observat că l-am văzut a plecat imediat”, a povestit martorul pentru buzoienii.ro.

Dacă va fi identificat de poliţişti, individul riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scene indecente ziua în amiaza mare, în maşină, lângă o staţie de autobuz din Buzău. "Avea prosop, era pregătit, profesionist"