Antena Meniu Search
x

Video Scene înfiorătoare pe bulevardul Tomis din Constanţa. Un bărbat şi o femeie au căzut ca seceraţi pe asfalt, sub privirile îngrozite ale martorilor

A fost bătaie ca în filme în centrul Constanţei aseară! Un individ de 37 de ani, recalcitrant, a lovit o femeie și un bărbat, într-o încăierare spontană, pe bulevardul Tomis. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 09:27

Vezi și

În urma atacului, victimele au căzut ca secerate pe asfalt. Scenele s-au petrecut sub privirile îngrozite ale martorilor, care au sunat imediat la 112. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanţe și echipaje de poliţie. Agresorul a fost încătușat și dus la secție.

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: Au fost găsite două victime conştiente, care prezentau traumatism cranian. S-a acordat primul ajutor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii.

A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violenţe, precum și tulburarea liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Scene înfiorătoare pe bulevardul Tomis din Constanţa. Un bărbat şi o femeie au căzut ca seceraţi pe asfalt, sub privirile îngrozite ale martorilor