Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Schema prin care o femeie din Capitală şi-a luat o ţeapă de 85.000 de euro. Cine este bărbatul care a prins-o în plasă

Un fost Consilier General la Primăria Capitalei a înşelat o femeie medic stomatolog cu nu mai puţin de 85.000 de euro în decurs de un an. Bărbatul a fost reţinut aseară de poliţişti în urma unor percheziţii.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 15.03.2023 , 13:51

Bărbatul s-ar fi dat un om influent cu mai multe afaceri în criptomonede, dar şi în energie. Mai exact, le spunea oamenilor că urmează să-şi creeze propria monedă virtuală şi că urmează să devină intermediarul unor servicii de furnizare a energiei electrice la un preţ  mai mic decât cel de pe piaţă.

Astfel, a păcălit-o şi pe femeie, de profesie medic stomatolog, să-i dea suma de 85.000 de euro pentru a investi în respectivele afaceri. 

Ca să pară şi mai credibil, îi arăta victimei mai multe facturi false. După percheziţii, poliţiştii au reţinut din casa bărbatului mai multe telefoane mobile şi un laptop. Acesta urmează să dea declaraţii în faţa procurorului. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Schema prin care o femeie din Capitală şi-a luat o ţeapă de 85.000 de euro. Cine este bărbatul care a prins-o în plasă