Antena Meniu Search
x

Video Schema prin care o femeie din Capitală şi-a luat o ţeapă de 85.000 de euro. Cine este bărbatul care a prins-o în plasă

Un fost Consilier General la Primăria Capitalei a înşelat o femeie medic stomatolog cu nu mai puţin de 85.000 de euro în decurs de un an. Bărbatul a fost reţinut aseară de poliţişti în urma unor percheziţii.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 15.03.2023, 13:51

Vezi și

Bărbatul s-ar fi dat un om influent cu mai multe afaceri în criptomonede, dar şi în energie. Mai exact, le spunea oamenilor că urmează să-şi creeze propria monedă virtuală şi că urmează să devină intermediarul unor servicii de furnizare a energiei electrice la un preţ  mai mic decât cel de pe piaţă.

Astfel, a păcălit-o şi pe femeie, de profesie medic stomatolog, să-i dea suma de 85.000 de euro pentru a investi în respectivele afaceri. 

Ca să pară şi mai credibil, îi arăta victimei mai multe facturi false. După percheziţii, poliţiştii au reţinut din casa bărbatului mai multe telefoane mobile şi un laptop. Acesta urmează să dea declaraţii în faţa procurorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Schema prin care o femeie din Capitală şi-a luat o ţeapă de 85.000 de euro. Cine este bărbatul care a prins-o în plasă