Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şcolile se închid în Constanţa, din cauza vremii

Şcolile se închid în Constanţa, în urma codului galben de vreme rea emis de meteorologii de la ANM. În întreg judeţul se anunţă ninsori, viscol şi ger.

de Redactia Observator

la 25.02.2018 , 14:12

Şcolile se închid în Constanţa se închid din cauza vremii - Observator

Şcolile se închid în Constanţa, în urma codului galben de vreme rea emis de meteorologii de la ANM. În întreg judeţul se anunţă ninsori, viscol şi ger la început de săptămână.

Autorităţile din Constanţa au anunţat că şcolile din învăţământul preuniversitar vor fi închise în tot judeţul luni, 26 februarie.

Decizia este valabilă, deocamdată, doar pentru această zi, însă poate fi extinsă dacă starea vremii se agravează şi în zilele următoare.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit meteorologilor, şi în Constanţa e aşteptată o răcire considerabilă a vremii, la început de săptămână. Luni, va ninge, local abundent şi se va depune un strat consistent de zăpadă. Va fi viscol, iar vântul va sufla în rafale de 55-65 de kilometri pe oră.

Decizia autorităţilor din Constanţa vine după ce Primarul Capitalei a anunţat închiderea şcolilor în Bucureşti, pentru luni - 26 februarie şi marţi, 27 februarie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Şcolile se închid în Constanţa, din cauza vremii