Antena Meniu Search
x

Şcoli închise vineri, 23 martie 2018. Lista actualizată pe judeţe

Şcoli închise martie 2018. Din cauza vremii au decis suspendarea cursurilor în mai multe judeţe.  ANM a emis noi avertizări.

Şcoli închise vineri, 23 martie 2018. Din cauza vremii, autoritățile au decis suspendarea cursurilor în mai multe judeţe. ANM a emis noi avertizări cod galben şi cod portocaliu de viscol, ger şi ninsori abundente.

Iată lista actualizată a judeţelor în care elevii nu merg la şcoală.

Şcoli închise vineri în Bucureşti

În Capitală, grădinițele, școlile și liceele de stat se închid vineri, în condiţiile în care meteorologii anunţă ninsori şi intensificari ale vântului.

"În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii ANM, care ne-au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ şi că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifica şi ninsoarea va fi mai abundenţă, am decis că, pentru siguranţa copiilor noştri, cursurile în unităţile de învăţământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de primar general, din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a spus Gabriela Firea.

Primăriile de sector au anunțat în schimb că au creat condiții pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă.

Cursurile în București urmează să fie recuperate, au precizat oficialii locali.

Şcoli închise în Argeş

Cursurile au fost suspendate în 20 de şcoli din Argeş, după o decizie de ultimă oră luată de mai multe primării din sudul judeţului. Anunţul a fost făcut de Inspectoratul Şcolar Judeţean, care a publicat lista unităţilor de învăţământ în care nu se mai ţin ore pe data de 23 martie.

Şcoli închise în Brăila, Vrancea, Galaţi

Ministerului Educaţiei anunţă, vineri dimineaţă cursuri suspendate în 38 de unităţi de învăţământ la nivel naţional, dintre care patru şcoli din Brăila, alte patru din Vrancea şi trei şcoli din Galaţi.

Şcoli închise la Vaslui

Cursuri suspendate vineri şi în Vaslui, unde trei şcoli de pe raza judeţului au fost închise din cauza zăpezii, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Educaţiei.

Şcoli închise Mehedinţi, Vâlcea şi Alba

Din totalul de 38 de unităţi de învăţământ care şi-au suspendat cursurile vineri, 23 martie, se numără şi două şcoli din Mehedinţi, două din Alba şi o şcoală din judeţul Vâlcea. Informaţiile au fost transmise de inspectoratele şcolare judeţene la ora 10:00. 

Şcoli închise pe 23 martie în Prahova

Cursuri vor fi suspendate vineri, 23 martie, şi la şcolile din Prahova. Decizia a fost luată la propunerea Inspectoratului Şcolar Judeţean. Excepţie vor face, însă, grădiniţele cu program prelungit, care rămân deschise.

Şcoli închise vineri în Teleorman

Cursurile în şcolile din Teleorman vor fi suspendate vineri, 23 martie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Şcoli închise vineri în Dolj

Cursuri suspendate vineri şi în Dolj. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi Inspectoratului Şcolar Judeţean au decis suspendarea cursurilor în data de 23 martie în toate şcolile din judeţ. 

Şcoli se închid în Călăraşi pe 23 martie

În urma unei ședințe extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, a fost, de asemenea, luată decizia de a închide școlile. Motivul sunt fenomenele meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.

Harta județelor cu școli închise vineri, 23 martie 2018

INFOGRAFIC: Județele unde sunt suspendate cursurile | Sursa: Observator via Visme

Şcoli închise vineri în Ialomiţa

Autorităţile din Ialomiţa au decis ca toate unităţile de învăţământ să rămână închise vineri, 23 martie, când este anunţat un nou val de ninsori şi viscol. Excepție fac grădinițele cu program prelungit. Decizia a fost luată, miercuri, în  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Suspendarea cursurilor a fost făcută publică printr-un comunicat al Prefecturii.

Şcoli închise în judeţul Olt

Și în Olt s-a dispus suspendarea cursurilor pentru unitățile de învățământ preuniversitar. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean. Județul Olt e vizat de o avertizare Cod Portocaliu ninsoare abundentă. Meteorologii anunță strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută. Avertizarea este valabilă în perioada 22 martie, ora 23.00 - 23 martie, ora 15.00.

Se închid școlile și în Ilfov

Şcoli închise și în judeţul Ilfov. Cursurile au fost suspendate pentru vineri, tot din cauza previziunilor meteorologice. Şi aici este cod portocaliu de ninsori abundente, ger şi viscol.

Şcoli închise în Giurgiu pe 23 martie 2018

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca toate unităţile de învăţământ din judeţ să fie închise vineri. Judeţul Giurgiu este pe 23 martie sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de ger, ninsori şi viscol.

Şcoli închise în Buzău

Autorităţile locale au transmis Minsiterului Educaţiei că vor dispune suspendarea cursurilor în grădiniţe şi şcoli, în Buzău, vineri. E vorba despre şcolile din 38 de comune şi oraşul Pogoanele.

Şcolile se închid şi în Dâmboviţa

Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis suspendarea cursurilor pentru vineri, în tot judeţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şcoli închise vineri, 23 martie 2018. Lista actualizată pe judeţe