Antena Meniu Search
x

Şcoli închise şi miercuri în mai multe judeţe. Ce se întâmplă în Capitală şi la ce se pot aştepta elevii

În mai multe judeţe din ţară şcolile vor rămâne închise şi miercuri. În Capitală o decizie în acest sens se va lua marţi, în funcţie de evoluţia meteo.

Şcoli închise şi miercuri în mai multe judeţe. Ce se întâmplă în Capitală şi la ce se pot aştepta elevii

În mai multe judeţe din ţară şcolile vor rămâne închise şi miercuri. În Capitală o decizie în acest sens se va lua marţi, în funcţie de evoluţia meteo. Dar, ţinând cont că s-au anunţat temperaturi sub -20 de grade şi viscol, e posibil ca şi în Bucureşti cursurile să se suspende în întregul învăţământ preuniversitar cu cel puţin încă o zi.

Școli închise marți și miercuri în Brăila, Olt și Ialomița

Potrivit informațiilor furnizate de inspectoratele școlare județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), marți, 27 februarie, și miercuri, 28 februarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile sunt suspendate integral în județele Brăila, Olt și Ialomița.

Decizia privind suspendarea cursurilor în zilele de marţi şi miercuri în judeţul Ialomiţa a fost luată, luni seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe acelaşi subiect

"Având în vedere evoluţia fenomenelor meteorologice extreme de pe teritoriul judeţului Ialomiţa, şi în urma consultării cu directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar, s-a luat măsura suspendării cursurilor în zilele de marţi, 27 şi miercuri 28 februarie", au anunţat, luni seară, autorităţile judeţene.

Ce școli sunt închise marți, din cauza condițiilor meteo

De asemenea, marți, 27 februarie, cursurile sunt suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județele Dolj, Constanța, Giurgiu (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov, Teleorman și Buzău, dar și în Capitală.

Tot marți, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 școli din mediul rural din județul Mehedinți și în 14 unități școlare din județul Călărași. 

Informațiile au fost comunicate de inspectoratele școlare județene/ISMB, în cursul zilei de astăzi, 26 februarie (ora 15:30), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şcoli închise şi miercuri în mai multe judeţe. Ce se întâmplă în Capitală şi la ce se pot aştepta elevii