Antena Meniu Search
x

Video "Se vede că unul e mort în casă". Crimă urmată de sinucidere în Turda: După ce şi-a ucis iubita mai tânără, bărbatul s-a spânzurat. A lăsat şi un bilet de adio

Tragedie la Turda, în judeţul Cluj. O femeie în vârstă de 29 de ani a fost ucisă de un bărbat cu 38 de ani mai mare care o plătea să îi facă ordine în casă. Vecinii spun că intre cei doi ar fi existat şi o relaţie, în ciuda diferenţei de vârstă. Dupa ce a comis fapta, bărbatul şi-a luat şi el viaţa. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional! 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.08.2023, 08:25

Vezi și

Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe strada Rapsodiei din Turda. Bărbatul de 67 de ani nu a fost căsătorit niciodată şi tocmai de aceea o plătea pe tânăra de 29 de ani să îi facă curăţenie în casă. Uneori, femeia obişnuia să rămână peste noapte, în casa bărbatului  De marţi, nu i-a mai văzut nimeni. 

Crimă urmată de sinucidere în Turda

Vecin: La sesizarea vecinilor, că nu îl mai văzuse de două zile, mi-au spus vecinii să sun la poliţie. Le-am spus că nu sun la poliţie şi ieşind în drum am văzut că apare un echipaj de poliţie comunitară.

Poliţiştii au chemat pompierii, iar aceştia au intrat în apartament pe geam. Au fost şocaţi de ce aveau să descopere.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Când au intrat deja pe geam au zis: se vede că unul e mort în casă, nu ştiau de a doua persoană. 

Andrei Biris, ISU Cluj: Înăuntru au fost găsite două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie, care prezentau rigiditate cadaverică.

Femeia era întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearceaf. În baie l-au găsit şi pe bărbatul de 68 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Alex Prunean, reporter Observator: Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A explicat că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. 

Vecinii cred că totul s-ar fi întâmplat marţi, atunci când l-au văzut pe bărbat ultima oară la barul din apropierea blocului.

Vecină: Marţi l-am văzut ultima dată. El a mers încolo. Zic unde mergi, mă? Mă duc un pic.

Femeia ucisă avea două fetiţe de 13 şi 8 ani, dintr-o altă relaţie. Acestea vor fi acum crescute de rude. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Se vede că unul e mort în casă". Crimă urmată de sinucidere în Turda: După ce şi-a ucis iubita mai tânără, bărbatul s-a spânzurat. A lăsat şi un bilet de adio