Antena Meniu Search
x

Video "Se vedea că e pe altă lume". Filmul crimei odioase din Oradea: tânărul care şi-a ucis tatăl ar fi fost drogat. Bărbatul venise să-l supravegheze

Un tânăr de 25 de ani din Bihor, drogat sau în sevraj potrivit surselor noastre, şi-a omorât tatăl. Bărbatul aflase că fiul său ar fi consumator, aşa că s-a mutat cu el pentru a-l supraveghea. Este al treilea caz din acest an în care copiii, ameţiţi de droguri, ajung călăii părinţilor. 

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 19:33

Vezi și

Imaginile de la locul tragediei înfioară. Cei doi -  tată şi fiu s-ar fi certat în apartamentul luat în chirie într-un cartier de lux din Oradea. Venise din Beiuş să îşi supravegheze fiul, pe care îl bănuia că se droghează. Orbit de furie că trebuia să golească scrumiera, băiatul de 25 de ani s-a năpustit cu un briceag asupra tatălui şi l-a înjunghiat. Cu ultimele puteri, bărbatul a ieşit în faţa blocului să ceară ajutor, apoi s-a prăbuşit pe asfalt. 

Băiatul a încercat să se automutileze pentru a induce în eroare poliţiştii

Femeie: Băiatul era în parcare, fugea, nu ştia ce se întâmplă cu el, se vedea că e pe altă lume! Când a ajuns poliţia, el a zis - "a vrut să mă omoare"! 

De fapt, băiatul a încercat să se automutileze pentru a induce în eroare poliţiştii. Surse din anchetă spun că tânărul ar fi auzit voci care-l îndemnau să-şi ucidă tatăl. Rezultatul analizelor va stabili dacă era drogat în momentul crimei. 

Pe acelaşi subiect

Cristian Ardelean – procuror Parchetul de pe lângă tribunalul Bihor: Inculpatul şi-a provocat mai multe răni superficiale.

Bărbat: Cred că băiatul avea probleme. Acum două-trei săptămâni ar fi sărit de la etajul 1 la cineva pe capota maşinii, nu ştiu ce l-a apucat. 

Tatăl de 53 de ani a murit la spital. Tânărul este acum în stare stabilă. Riscă între 10 şi până la 25 de ani de închisoare. 

La momentul crimei, tânărul ar fi avut un moment de delir provocat de droguri

Cazul aminteşte de alte două crime de anul acesta. Un tânăr din Sibiu, aflat sub influenţa drogurilor,  şi-a omorât luna trecută tatăl, fost şef al Direcţiei Agricole din oraş. Băiatul fusese externat de curând dintr-o clinică de psihiatrie. 

Roxana Filip Igna - psiholog: Delirul poate să indică aceste gânduri, pentru că ele nu sunt supuse realităţii. Poate a existat un conflict anterior şi drogul a exarcebat acest conflict şi a dus la comportamentele agresive.

În martie, un alt caz sinistru a îngrozit ţara. Un adolescent de 16 ani din Piteşti şi-a omorât tatăl în vârstă de 78 de ani cu zeci de lovituri de cuţit. După fapta oribilă, şi-a invitat prietenii la o petrecere cu băutură şi stupefiante în camera de alături. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Se vedea că e pe altă lume". Filmul crimei odioase din Oradea: tânărul care şi-a ucis tatăl ar fi fost drogat. Bărbatul venise să-l supravegheze