Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr și-a ucis propriul tată, într-un bloc din Oradea. Cu ultimele puteri, ca să scape din mâinile fiului, părintele s-ar fi aruncat de la etaj

Crimă înfiorătoare într-o familie din judeţul Bihor! Un tânăr de 25 de ani şi-a ucis tatăl cu sânge rece, după ce, în urma unui conflict spontan, cei doi au ajuns să se taie cu arme albe. Scenele de groază au avut loc chiar în blocul în care locuiau împreună. Treziţi de urletele acestora, vecinii au fost şi ei martorii tragediei. Atât fiul, cât şi tatăl, au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă după zeci de minute de resuscitări, cel din urmă a murit. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Georgiana Botez

la 13.12.2023, 08:36

Vezi și

Scandalul monstru dintre părinte şi copil a izbucnit seara trecută într-un bloc din Oradea. Orbiţi de furie, ambii au pus mâna pe cuţite, iar după o ploaie de lovituri, tânărul şi-a înjunghiat mortal tatăl.

Adolescentă, 16 ani: L-a înjunghiat de mai multe ori.

Vecin: S-ar fi înjunghiat tatăl pe fiu sau fiul pe tată aşa ceva. A trecut când s-au auzit urletele. Ne-am gândit că o fi ceva, dar chiar aşa...

Ca să scape din mâinile fiului, tatăl s-ar fi aruncat de la etaj

Pe acelaşi subiect

Pentru a scăpa din mâinile fiului ce i-a devenit propriul călău, cu ultimele puteri, bărbatul de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 1. Imediat, locul a fost împânzit de criminalişti.   

Bărbatul de 53 de ani era deja în stare gravă atunci când au ajuns medicii.

Adolescentă, 16 ani: A intrat în stop cardio-respirator. 

Părintele s-a stins după câteva ore, la spital

Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital, dar din păcate, tatăl s-a stins la câteva ore. Vecinii sunt îngroziţi, însă, spun ei, nu îi cunoşteau pe cei doi.

Nu, nu îi cunosc, habar n-am.

Nu i-am văzut, nu îi cunoşteam.

Tânărul de 25 de ani este acum internat pe secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Oradea, cu mai multe plăgi înjunghiate. Imediat după ce starea lui se va îmbunătăţi, acesta va răspunde în faţa legii pentru uciderea propriului părinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr și-a ucis propriul tată, într-un bloc din Oradea. Cu ultimele puteri, ca să scape din mâinile fiului, părintele s-ar fi aruncat de la etaj