Antena Meniu Search
x
LIVE

Sediul BNR, evacuat în urma unor degajări de fum. ISU: Nu sunt persoane rănite

Sediul Băncii Naţionale a României, localizat în inima Bucureştiului, a fost evacuat în urmă cu puţin timp, în urma unor degajări de fum. Apelul la 112 a fost dat de oamenii care locuiesc în zonă, în momentul în care au sesizat că din generatoarele situate exact lângă sediu BNR iese fum! La faţa locului au fost trimise imediat mai multe maşini de pompieri, care au constatat că este vorba despre o avarie, o întrerupere a curentului electric, care a afectat o zonă mai mare a Centrului Vechi, iar fumul care a ieşit din generatoare a fost cauzat de faptul că ele nu mai fuseseră pornite de ceva timp.

De Redactia Observator la 14.03.2023, 12:12
Sediul BNR, evacuat în urma unor degajări de fum. ISU: Nu sunt persoane rănite
Sediul BNR, evacuat în urma unor degajări de fum. ISU: Nu sunt persoane rănite

”Intervenim ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la sediul BNR. Din informaţiile preliminare rezultă că, în urma unei întreruperi în alimentarea cu energie electrică în zona respectivă, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, care au eliberat emisii de gaze (fum)”, au transmis, marţi, pompierii din Bucureşti.

Sursa citată a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, se fac cverificări în spatiile interioare. ”Nu sunt persoane rănite. Personalul din interiorul clădirii a fost evacuat în afara obiectivului”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Sediul BNR, evacuat în urma unor degajări de fum. ISU: Nu sunt persoane rănite