Antena Meniu Search
x

Video Sediul poliţiei din Tulcea, cuprins de flăcări. Un agent se afla în clădire, în momentul izbucnirii incendiului

Un incendiu violent a cuprins seara trecută clădirea Poliţiei Municipiului Tulcea. Alarma a fost dată chiar de un agent care se afla în interior în momentul izbucnirii flăcărilor.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 10:16

Vezi și

La faţa locului au ajuns de urgenţă aproape 20 de pompieri cu mai multe autospeciale de stingere, dar şi o ambulanţă SMURD. 

Se pare că incendiul a avut loc în magazia sediului, iar focul s-a extins rapid din cauza unor materiale plastice, dar şi a anvelopelor depozitate în încăpere. "Ajunşi la locul evenimentului, colegii mei au identificat că la subsolul clădirii se manifesta un incendiu cu flacără deschisă şi cu degajări foarte mari de fum. În aprximativ o oră de la ajungerea echipajelor de intervenţie, incendiul a fost localizat şi lichidat", a declarat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.

Incendiu la Poliţia din Tulcea. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit

Primele indicii arată că flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

"La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la subsolul cladirii Poliției Municipiului Tulcea ar fi izbucnit un incendiu. Din primele verificări, cauza  incendiul ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul cladirii", au transmis şi poliţiştii tulceani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Sediul poliţiei din Tulcea, cuprins de flăcări. Un agent se afla în clădire, în momentul izbucnirii incendiului