Antena Meniu Search
x

Şef al Poliţiei Locale Sector 3, dezastru după ce s-a urcat băut la volan în Capitală. Bărbatul a distrus trei maşini

Directorul adjunct al Poliţiei Locale din Sectorul 3 din Capitală a făcut dezastru aseară pe şosea. Bărbatul conducea băut şi s-a răsturnat.

Vezi și

Directorul adjunct al Poliţiei Locale din Sectorul 3 din Capitală a făcut dezastru aseară pe şosea. Bărbatul conducea băut şi s-a răsturnat cu maşina pe Bulevardul Basarabia. A scăpat teafăr din impact, dar a distrus trei autoturisme care erau parcate pe marginea drumului. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere, dar şi pentru că s-a urcat la volan după ce consumase alcool. La volanul maşinii de serviciu.

Bărbatul care a provocat dezastrul este chiar directorul general adjunct în cadrul Poliției Locale a Sectorului 3. Era şi băut, şi la volanul maşinii de serviciu. Pe Bulevardul Basarabia din Capitală, directorul a pierdut controlul, a izbit în plin trei autoturisme parcate şi s-a răsturnat apoi pe şosea. 

Cu o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa s-a urcat la volan şeful poliţiştilor locali.  A refuzat transportul la spital, dar a fost dus de poliţişti la Medicină Legală, unde doctorii i-au stabilit alcoolemia din sânge.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şef al Poliţiei Locale Sector 3, dezastru după ce s-a urcat băut la volan în Capitală. Bărbatul a distrus trei maşini