Antena Meniu Search
x

Video Șefa secției de Oncologie de la Spitalul din Suceava, reținută pentru că cerea mită de la bolnavii de cancer. Primea inclusiv miere sau brânză

Un medic de la Spitalulul Judeţean Suceava a fost reţinut pentru că lua şpagă ca să trateze bolnavii de cancer. "Inculpatul" este chiar şefa secţiei de Oncologie a spitalului. Femeia a ajuns în spatele gratiilor după un flagrant, dar şi mai multe percheziţii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.01.2023, 14:16

Vezi și

Potrivit anchetatorilor, femeia obişnuia să ceară diverse sume de bani de la pacienţi. Aceasta a fost prinsă chiar în timpul unui flagrant. De asemenea, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii în cursul zilei de ieri după-amiază, atât pe Secţia de Oncolgie a Spitalului din Suceava, cât şi în maşina medicului.

Din primele informaţii, aceasta a primit în mod repetat de la pacienţii bolnavi de cancer sau de la apropiaţii acestora sume cuprinse între 50 de lei şi 50 de euro, dar şi diverse produse alimentare, între care miere, caşcaval şi brânză, afirmă procurorii.

Deocamdată nu au fost oferite mai multe detalii şi nici nu a fost comunicat ce măsuri se vor lua împotriva medicului. Însă, spitalul a revenit cu un punct de vedere în ceea ce îi priveşte pe pacienţii cu afecţiuni oncologice. Aceştia nu vor avea de suferit şi vor fi redirecţionaţi către alţi medici ai secţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șefa secției de Oncologie de la Spitalul din Suceava, reținută pentru că cerea mită de la bolnavii de cancer. Primea inclusiv miere sau brânză