Antena Meniu Search
x

Video Şeful Poliţiei Călare Iaşi, acuzat că ar fi violat o fetiţă de 11 ani, căreia îi dădea lecţii de echitaţie. Victima ar fi fost ameninţată cu un cuţit

Caz înfiorător descoperit la vârful Poliţiei locale Iaşi. Şeful Serviciului Poliţia Călare a fost reţinut miercuri pentru trei infracţiuni extrem de grave. Procurorii îl acuză de viol, agresiune sexuală şi exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul a fost adus la audieri.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.04.2023, 12:33

Vezi și

Şeful Serviciului Poliţia Călare Iaşi: Sunt nevinovat. Nu am făcut aşa ceva.

Reporter: De ce vă acuză dacă spuneţi că sunteţi nevinovat?

Şeful Serviciului Poliţia Călare Iaşi: Cred că este o răzbunare.

Reporter: Pentru ce anume?

Pe acelaşi subiect

Şeful Serviciului Poliţia Călare Iaşi: De defăimare. 

Poliţistul este aşadar acuzat că ar fi predat fără drept cursuri de echitaţie într-o comună din judeţ, la care veneau mai mulţi minori, printre care şi o fată de 11 ani. Pe ea ar fi agresat-o sexual şi violat-o individul, de mai multe ori, timp de peste un an şi jumătate, asta spun anchetatorii.

Totul s-a aflat după ce, pe data de 29 martie, mama fetei a depus o plângere la poliţie. Printre acuzaţiile aduse la acea perioadă erau şi cele de viol în formă continuată, abuz sexual în formă continuată, înşelăciune şi exercitarea unor activităţi fără drept. 

Victima ameninţată cu un cuţit

Poliţistul ar fi oferit cursuri de echitaţie deşi nu are voie, prin contract, să facă acest lucru. De altfel, şeful său, cel de la Poliţia Locală, susţine că mama fetei ar fi mers să facă o sesizare şi să vorbească cu el în septembrie 2022, dar a reclamat atunci doar că avea de recuperat o sumă de bani de la cel învinuit. 

În perioada septembrie – octombrie 2022, bărbatul ar fi supus-o pe fata de 11 ani, ameninţând-o cu un cuţit, la diferite raporturi sexuale. În cursul anului 2021 şi până în 2022, aceeaşi minoră ar fi fost atinsă în zonele intime, în mod repetat, de individ, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Continuă verificările în acest caz, s-a deschis şi o anchetă internă în cadrul Poliţiei Locale pentru a vedea cum de s-a întâmplat asta şi de ce nu s-au luat măsuri mai repede. 

Poliţistul susţine că este nevinovat. Conflictul între el şi familie ar fi început, după ce bărbatul ar fi vândut un cal, în urma căruia nu s-ar fi înţeles la bani cu părinţii victimei, motiv pentru care au început să se certe, dar fata a continuat să meargă la cursuri în acea perioadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şeful Poliţiei Călare Iaşi, acuzat că ar fi violat o fetiţă de 11 ani, căreia îi dădea lecţii de echitaţie. Victima ar fi fost ameninţată cu un cuţit