Antena Meniu Search
x

Şeful Poliţiei Locale din Bacău s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina de serviciu într-un şanţ

Bărbatul a avut mare noroc. Nimeni nu a fost rănit. Însă maşina de serviciu, pe care o folosea şi când nu era la program, are nevoie de reparaţii capitale.

Vezi și

Bărbatul a avut mare noroc. Nimeni nu a fost rănit. Însă maşina de serviciu, pe care o folosea şi când nu era la program, are nevoie de reparaţii capitale.

Accidentul s-a produs în apropiere de ieşirea din oraş. Şeful poliţiei locale voia să ajungă acasă, într-o comună din apropiere, când a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a ajuns în şantul de pe marginea drumului. Ajunşi la faţa locului poliţiştii de la rutieră au descoperit că accidentul nu fusese provocat doar de viteză.

În urma accidentului maşina de serviciu a directorului poliţiei locale a fost grav avariată. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Gestul directorului l-ar putea costa locul de muncă.

Până în acest moment nici un reprezentant al poliţiei locale nu a comentat incidentul. Florin Ene conduce poliţia locală din anul 2017. El a fost colonel al Serviciului Român de Informaţii din Bacău. Are o carieră de 30 de ani în domeniul militar şi o pregătire de excepţie. Potrivit CV-ului, este specialist în geniu, paraşutism şi operaţiuni speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Evenimente » Şeful Poliţiei Locale din Bacău s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina de serviciu într-un şanţ