Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şeful SMURD Bihor: "Iovan şi Aura Ion n-ar fi scăpat nici dacă ar fi fost găsiţi mai devreme!"

Beres Zsolt, şeful SMURD Bihor, susţine că Adrian Iovan şi Aurelia Ion nu ar fi supravieţuit chiar dacă ar fi fost găsiţi mai repede!

de Redactia Observator

la 23.01.2014 , 11:46

"De când am participat la acea operaţiune, sunt obosit să aud că pilotul şi studenta din avion au murit de hipotermie pentru că nu s-a ajuns la timp la locul prăbuşirii. Eu nu am făcut autopsia, dar judecând clinic şi ţinând cont şi de experienţa mea de salvator montan nu cred că pilotul şi studenta care au murit ar fi supravieţuit nici dacă salvatorii ar fi ajuns la ei în 30 de minute", a declarat şeful SMURD Bihor, conform spynews.ro.

Beres Zsolt susţine că atât Iovan, cât şi Aura Ion nu au murit din cauza frigului. 

"Să afirme cineva că pilotul şi fata au murit de hipotermie este o mare prostie. Copilotul, care era cu femurul fracturat şi a pierdut doi litri de sânge, nu a murit de hipotermie, ceea ce înseamnă că nu de hipotermie a murit nici pilotul, ci din cauză că avea răni extrem de grave. De altfel, nu se moare de hipotermie în 30 de minute, aşa cum s-a întâmplat cu pilotul", explică Beres.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şeful SMURD Bihor: "Iovan şi Aura Ion n-ar fi scăpat nici dacă ar fi fost găsiţi mai devreme!"