Antena Meniu Search
x

Video Semimaratonul Bucureşti 2023. Peste 10.000 de alergători se întrec până la linia de finish. Restricţii de trafic pe marile artere

Maşinile fac loc alergătorilor în Capitală! Sunt restricţii de circulaţie pe marile artere din centru pentru desfăşurarea celei de-a 12 ediţii a Semimaratonului Bucureşti. Toţi cei peste 3500 de participanţi de azi au fost câştigători şi au avut parte de o surpriză la finalul traseului.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.05.2023, 20:55

Vezi și

Cursa populară a început la ora 9, în Piaţa Constituţiei. Participanţi de toate vârstele, începători sau veterani ai competiţiilor de profil, pregătiţi, s-au bucurat de vremea plăcută în cursa de 2 kilometri şi jumătate. 

"E doar pentru distracţie, nu concurez pentru un anumit loc."

"Alergăm pentru plăcere, important este să avem energie!"

"Câţi ani aveţi?

Pe acelaşi subiect

88! Am ajuns să alerg la această cursă cu fiică-mea, cu nepotul şi cu ginerele."

Care a fost cel mai bun timp scos de alergători

Cel mai bun timp a fost de puţin peste 8 minute însă, la linia de finish, indiferent de rezultatul obţinut, toţi cei peste 3.500 de participanţi au avut parte de o surpriză. Mai exact, fiecare a primit o medalie.

Pentru cursele din weekend s-au înscris în total peste 10 mii de participanţi din întreaga ţară, spun organizatorii.

Laurenţiu Mihai, organizator: Ne propunem să vedem oamenii practicând sport. O altă miză la fel de importantă este susţinerea cauzelor. De la cauze asociate pentru sănătate, la cauze de mediu, educaţie, responsabilitate socială. 

La ora 10:30, copiii au fost vedetele competiţiei.

"Alerg pentru locul întâi!"

Duminică, la ora 14:30, se va da startul cursei de 21 de kilometri. Principalele artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii, străzile adiacente Pieţei Constituţiei şi Bulevardul Libertății, vor fi restricţionate pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Semimaratonul Bucureşti 2023. Peste 10.000 de alergători se întrec până la linia de finish. Restricţii de trafic pe marile artere