Antena Meniu Search
x

Video A 9-a ediţie The Color Run din Cluj-Napoca a ajuns la final. Ce premiu au primit cei peste 4000 de participanţi

Maraton de culoare, la Cluj-Napoca. The Color Run este cursa la care au participat mii de iubitori ai mişcării. Participanţii au alergat cinci kilometri prin centrul oraşului, iar la fiecare kilometru parcurs erau stropiţi cu pudră colorată. La final, maratoniştii s-au bucurat de o petrecere pe cinste. 

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 10:47

Vezi și

Dornici de distracţie şi pregătiţi de orice provocare, peste 4000 de oameni şi-au dat întâlnire la linia de start, pentru a participa la cea mai extravagantă cursă, plină de veselie şi pudră multicoloră. 

Adrian Apostu, organizator: Pentru alergători au fost că au plecat pe aici, pe la start şi au alergat cei cinci kilometri pe care le-am înșirat noi frumos, prin centrul Clujului. Cinci kilometri pe care au fost puse şi patru porţii, cu care i-am împroşcat cu culori, aşa cum mă vedeţi şi pe mine. 

Şi cum la The Color Run nu a existat cronometru, scopul maratonului a fost unul simplu, voia bună. Iar pentru o distracţie pe cinste, în concurs, a fost o singură regulă, participanţii să poarte tricouri albe. 

Momente de neuitat la "maratonul culorii"

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce te face să revii de fiecare dată?

Participant: Culoarea, distracţia, prietenii.

La finalul cursei toţi participanții au fost declaraţi câştigători, iar premiul cel mare a fost o petrecere pe cinste. 

Participant: A fost o super experienţă. Sincer alergatul m-a făcut să vin, după aceea toată atmosfera şi tot ce am văzut, iar adevărul e că s-a meritat. 

The Color Run a ajuns la finalul celei de a noua ediţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A 9-a ediţie The Color Run din Cluj-Napoca a ajuns la final. Ce premiu au primit cei peste 4000 de participanţi