Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Serie de accidente în Capitală. Un şofer a intrat cu maşina în fântâna arteziană din Piaţa Unirii

Umezeala şi mâzga de pe carosabil le-au dat bătăi de cap azi-noapte şoferilor din Capitală. Doi conducători auto au pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 03.02.2018 , 09:44

Umezeala şi mâzga de pe carosabil le-au dat bătăi de cap azi-noapte şoferilor din Capitală. Doi conducători auto au pierdut controlul volanului şi au făcut accident, după ce au mers cu viteză, fără să ţină cont de condiţiile meteo. Goana unuia dintre şoferi s-a sfârşit la spital.

Tânăra era pasageră pe scaunul din dreapta. Iubitul ei, în vârstă de 23 de ani, se afla la volan. Mergea cu viteza când a autoturismul a derapat şi s-a lovit de fântâna arteziană de la Piaţa Unirii. Impactul a fost atât de puternic încât a ricoşat şi maşina s-a oprit într-o altă fântână aflată peste drum. Tânărul a avut nevoie de îngrijirile medicilor de la SMURD. După ce l-au stabilizat, l-au transporat la spital pentru mai multe investigaţii. Şoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. 

La nici jumătate de oră de la accidentul din Unirii, la intrare în oraşul Pantelimon, Ilfov, un autoturism condus de un tânăr a lovit o maşină parcată pe trotuar. Ar fi avut viteză.

Vezi și

În urma impactului, şoferul a fost rănit uşor la mână şi a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Serie de accidente în Capitală. Un şofer a intrat cu maşina în fântâna arteziană din Piaţa Unirii