Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sfârşit cumplit pentru o femeie din Laza, după un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Pompierii au găsit trupul carbonizat într-un daintre încăperi

Sfârşit cumplit pentru o femeie de 50 de ani din comuna vasluiană Laza. Victima a murit carbonizată în propria locuinţă după un incediu violent. Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar femeia a rămas blocată. După zeci de minute în care s-au luptat cu vâlvătaia, pompierii au găsit trupul carbonizat într-una dintre încăperi.

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 08:33

O femeie a decedat, sâmbătă seara, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Râşniţa din comuna Laza, ai informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu forţe şi mijloace specifice pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Râşniţa. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. După ce au pătruns în locuinţă, pompierii au găsit o victimă carbonizată. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii au localizat incendiul şi acţionează pentru lichidarea acestuia.

Vezi și

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru o femeie din Laza, după un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Pompierii au găsit trupul carbonizat într-un daintre încăperi