Antena Meniu Search
x

Video "Şi tu, fraiere!" Băut şi furios, un tânăr din Bistriţa a început să arunce cu scaune de la etaj, în jandarmi şi poliţişti

Un bărbat din Bistriţa a făcut un scandal monstru, noaptea trecută. Mai întâi într-un restaurant, apoi în apartamentul său, aflat în acelaşi imobil, de unde a început să înjure şi să arunce cu obiecte de mobilier în poliţiştii veniţi să-l potolească. Abia mascaţii de la trupele speciale au reuşit să-l imobilizeze pe individ. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.04.2024, 13:45

Vezi și

Şi tu, fraiere!

Ce faci? Îmi distrugi casa!

Jos! 

Culcat!

Pe acelaşi subiect

A aruncat cu mobilierul de la etaj, în poliţişti

Aseară, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, până la miezul nopţii, poliţiştii au timp să îl prezinte la Parchet, unde un procuror va decide dacă se va cerea arestarea preventivă a acestuia sau chiar internarea într-o clinică de psihiatrie.

Individul de 34 de ani a început scandalul într-un local aflat la parterul clădirii în care locuieşte. Alungat de paznici, a urcat în apartament, dar nu s-a liniştit. A ieşit pe balcon şi a început să-i înjure şi chiar să-i ameninţe pe clienţii localului, dar şi pe ceilalţi trecători. La un moment dat, chiar a început să arunce cu scaune după ei. Pazncii restauranetului au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimişi atât agenţii de poliţie, cât şi luptători ai trupelor speciale care, într-un timp foarte scurt, au reuşit să-l încătuşeze şi să-l imobilizeze pe bărbatul aflat în stare avansată de ebrietate, iar mai apoi l-au transportat în arestul poliţiei. "La data de 8 aprilie a.c., un agent al unei societăți de pază a sesizat,  prin S.N.U.A.U. 112, faptul că în incinta unui local din municipiul Bistrița, o persoană provoacă scandal. Ulterior, bărbatul în cauză a urcat în apartamentul în care locuiește, în imediata apropiere a localului, unde a continuat să se manifeste agresiv. La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi. A fost identificat bărbatul în cauză ca fiind în vârstă de 34 de ani din Bistrița. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și se manifesta agresiv, adresând injurii și amenințări și aruncând cu obiecte de la balconul locuinței. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița, fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetulului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investiții Criminale, pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice", au transmis autorităţile.

Oamenii din zonă spun că nu este pentru prima dată când individul face scandal, mai ales atunci când se îmbată şi că, în repetate rânduri, şi-a agresat chiar şi mama, însă femeia şi-a retras plângerea de fiecare dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Şi tu, fraiere!" Băut şi furios, un tânăr din Bistriţa a început să arunce cu scaune de la etaj, în jandarmi şi poliţişti