Antena Meniu Search
x

Video "Şi-a dat pantalonii jos şi încerca să mai facă şi alte nenorociri". O femeie, la un pas să fie violată într-o staţie de tramvai din Iaşi

Caz şocant, duminică noapte, într-o staţie de tramvai din Iaşi. O femeie a fost tâlhărită, agresată sexual şi la un pas să fie violată de un individ necunoscut. Doar o minune a făcut ca în acel moment să treacă prin zonă un bărbat care a intervenit imediat şi a salvat-o. Agresorul s-a făcut nevăzut şi de atunci poliţiştii îl caută.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 08:28

Vezi și

Puţin după miezul nopţii, din staţia de tramvai s-au auzit ţipetele disperate ale femeii. Narcis se afla în parcul alăturat cu soţia şi nişte prieteni. Nu a mai stat deloc pe gânduri şi i-a sărit în ajutor victimei. Imediat ce a văzut că este încolţit, agresorul a luat-o la fugă şi s-a făcut nevăzut. 

 O femeie, la un pas să fie violată într-o staţie de tramvai din Iaşi

Narcis: M-am îndreptat spre el, am ţipat la el, domnul s-a ridicat, a luat-o la fugă, am fugit după el. Şi-a aruncat papucii din picioare ca să alerge mai tare ca mine, eu aveam şi rucsacul în spate, al soţiei, şi telefonul în buzunar, nu puteam să alerg mai tare eram şi în şlapi. 

Individul este cunoscut de cei care locuiesc în zonă pentru gesturile obscene.

Pe acelaşi subiect

Narcis: L-am mai văzut pe domnul prin parc, mai vine pe aici. Sunt copii, şi-a dat pantalonii jos şi încerca să mai facă şi alte nenorociri pe aici prin parc de faţă cu fetiţele. A sunat un prieten la 112, au venit cei de la secţia 5 şi 6 cam în 10-15 minute după apel.

Ciobanu Adina Ioana, IPJ Iaşi: A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol. 

La faţa locului a ajuns imediat şi un echipaj medical pentru a îi acorda femeii primul ajutor. Acesta a fost ulterior transportată la spital pentru mai multe investigaţii. 

Nicolae Pralea Purtător de cuvânt SAJ Iaşi: Avea un traumatism toracic, traumatism cranio-cerebral. 

Poliţiştii fac acum cercetări şi încearcă să dea de urma agresorului, dar acesta e de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Şi-a dat pantalonii jos şi încerca să mai facă şi alte nenorociri". O femeie, la un pas să fie violată într-o staţie de tramvai din Iaşi