Antena Meniu Search
x

Video Doi membri AUR de 40 de ani ar fi violatorii fetei de 17 ani. Reacţia partidului: "A consumat mai mult decât este cazul"

Acuzaţii grave după Şcoala de Vară a partidului AUR de la mare. O fată de 17 ani susţine că a fost violată de doi colegi de partid. Cumea, poliţiştii au căutat-o cu doar câteva ore înainte la cererea părinţilor, au găsit-o, dar au considerat că nu este în pericol. Astăzi, agenţii s-au întors la hotelul din Olimp, au luat probe şi înregistrări video. Liderul partidului evită să comenteze situaţia. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 18.09.2023, 19:41

Vezi și

Agresiunea ar fi avut loc în weekend, într-un hotel din Olimp, unde membri AUR și-au dat întâlnirea la şcoala de vară. Mai mulţi tineri ar fi pierdut şirul paharelor băute. În gaşca de petrecăreţi s-ar fi aflat şi fata de 17 ani, care s-a trezit dimineaţă cu dureri în zona inghinală și urme de sânge. Nu şi-ar mai fi adus aminte, însă, nimic din ce s-a întâmplat peste noapte. Ajunsă acasă, la Slobozia, părinţii au dus-o la spital şi la poliţie.

Andreea Loghin, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice.

Suspecți ar fi doi bărbați fără antecedente penale

Ambii ar avea 40 de ani și ar fi tot din Ialomița. Culmea, cu câteva ore înainte de viol poliţia a stat de vorbă cu fata. Părinţii au alertat agenţii pentru că tânara nu le mai răsundea la telefon. Poliţiştii au găsit-o în stare de ebrietate, dar fără urme de violenţă. Aşa că au lăsat-o în continuare acolo. 

Pe acelaşi subiect

Foarte vocal pe paginile de socializare, la manifestări stradale şi în Parlament, contactat de Observator, liderul AUR George Simion ne-a trimis la directorul de comunicare al partidului pentru un punct de vedere. Poziţia oficială ne-a dat-o, într-un final, deputatul AUR Dan Tanasă.

Dan Tanasă, deputat AUR: A consumat mai mult decât este cazul, ea a recunoscut că a consumat singură. Poliţia a fost la faţa locului, există înregistrări de pe bodycam că ea este în regulă, poliţia a fost acolo, nu a acuzat nimic, nu a semnalat absolut nimic, a fost cooperantă. A doua zi, evident, organizatorii au trimis-o acasă, nu mai era cazul să rămână acolo. Daţi-mi voie să nu comentez mai mult de atât. 

Poliţiştii s-au întors astăzi la hotelul din Olimp unde fata ar fi fost violată

Cristina Niţă, reporter Observator: Poliția face cercetări aici la hotelul din statiunea Olimp unde a fost cazată delegația AUR. Anchetatorii prelevează probe din camera unde se presupune ca ar fi avut loc fapta.

Minorei i-au fost recoltate şi probe biologice pentru analize toxicologice. De asemenea, poliţiştii au făcut şi un test rapid pentru droguri, iar rezultatul e negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi membri AUR de 40 de ani ar fi violatorii fetei de 17 ani. Reacţia partidului: "A consumat mai mult decât este cazul"