Antena Meniu Search
x

Video Şi-a înfometat şi bătut fiul de 13 ani în mod repetat. Un bărbat din Focşani a ajuns în arest după ce şi-a distrus şi brăţara electronică pusă de poliţie

Un bărbat care și-a înfometat și și-a bătut în mod repetat fiul de 13 ani și-a distrus brățara de monitorizare electronică. Individul din Focșani avea un ordin de protecție emis pe numele lui în urmă cu o săptămână.

de Adrian Obreja

la 21.10.2022, 14:29

Vezi și

Bărbatul de 35 de ani se află acu sub control judiciar și este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și distrugere, după ce seara trecută, 20 octombrie, polițiștii din Focșani au primit alertă de la dispozitivul de urmărire pe care acesta îl avea atașat. Aceștia au mers la locuința lui și au văzut că bărbatul și-a distrus brățara de supraveghere pe care o avea atașată, după ce la începutul lunii i-a fost pusă.

Bărbatul este cercetat pentru distrugere și încălcare a ordinului de protecție

Pe 6 octombrie, fiul vitreg al bărbatului a sunat la poliție și a anunțat că pe parcursul mai multor luni a fost agresat și chiar înfometat de tatăl vitreg. Poilițiștii au pornit atunci cercetări și au stabilit că ceea ce le-a trasmis minorul este adevărat. Judecătoria Focșani a emis pe 14 octombrie un ordin de restricție pe numele fiului împotriva bărbatului și tot atunci a fost pusă și brățara de supraveghere.

Este primul bărbat din Vrancea care are o astfel de brățară, de când a fost pus în aplicare acest proiect. Seara trecută a ditstrus-o cu intenția de a merge la locuința concubinei și a fiului și a fost ridicat de polițiști, după ce a pornit alarma.  Acum, este cercetat pentru distrugere și încălcare a ordinului de protecție și, în același timp, se află și sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şi-a înfometat şi bătut fiul de 13 ani în mod repetat. Un bărbat din Focşani a ajuns în arest după ce şi-a distrus şi brăţara electronică pusă de poliţie