Antena Meniu Search
x

Video Şi-a iubit prea mult aproapele! O enoriaşă a poftit la un preot pe care l-a hărţuit cu zeci de mii de mesaje

Învăţătura biblică: Iubeşte-ţi aproapele a fost înţeleasă greşit de o enoriaşă din Oradea. Femeia s-a îndrăgosit de preot şi l-a terorizat luni de zile cu mii se apeluri, mesaje şi fotografii. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.02.2022, 18:04

Vezi și

Din răzbunare că a fost refuzată, femeia a ajuns chiar să-i trimită o coroană mortuară acasă. Ba mai mult, a făcut şi cerere la Episcopie ca să fie dat afară. Femeia a fost condamnată pentru hărţuire online şi are acum de plătit o amendă penală de 5.400 de lei. 

18 zile de închisoare pentru că a râvnit la un preot

Scandalul dintre femeie şi preotul orădean a început în anul 2019. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare şi au purtat câteva discuţii în mediul virtual. Un dialog decent.

Relaţia a avansat când femeia care trecea printr-o perioadă mai grea i-a cerut preotului să vină acasă pentru o rugăciune. Aşa şi-a dat seama slujitorul Domnului că tânăra doreşte alt tip de relaţie. Refuzul său a dus la peste 2.000 de mesaje, unele indecente, şi mai bine de 3.000 de apeluri telefonice. Preotul depăşit de situaţie a depus o plângere penală împotriva femeii, soluţionată acum de Curtea de Apel Oradea, printr-o decizie definitivă. 

Vorbim de o premieră în România şi asistăm la o primă condamnare a unui caz de hărţuire online. Femeia are de plătit daune de aproape 6.000 de lei şi de efectuat o pedeapsă cu închisoarea de 18 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şi-a iubit prea mult aproapele! O enoriaşă a poftit la un preot pe care l-a hărţuit cu zeci de mii de mesaje