Antena Meniu Search
x

Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat în patima iubirii cu o enoriașă cu 10 ani mai tânără

Un preot din comuna vasluiană Ivești a uitat de propriile sale predici și a râvnit la nevasta altuia. Bărbatul de 62 de ani, însurat și cu copii la rândul lor căsătoriți, a căzut în patima iubirii cu o enoriașă cu 10 ani mai tânără, și ea măritată.

de Monica Palade

la 06.01.2022, 16:09

Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat în patima iubirii cu o enoriașă cu 10 ani mai tânără - Shutterstock

Adevărul a ieșit la iveală când la urechile soțului femeii, care muncea în străinătate, au ajuns unele bârfe din comună. Așa că fără să stea pe gânduri a angajat un detectiv particular, care să-i aducă dovezile conclundente.

Când a aflat că idila este adevărată, omul a venit în țară și s-a dus la Episcopul Ignatie al Hușilor pentru a-i arăta la rândul său dovezile strânse.

A căzut în patima iubirii

Preasfințitul Ignatie a luat atitudine în cazul preotului, căruia i-a impus să se pensioneze urgent și i-a interzis să mai slujească în Episcopia Hușilor, scrie vremeanoua.ro. „A fost scos imediat la pensie și i s-a interzis categoric să mai slujească pe teritoriul Episcopiei Hușilor”, a spus PS Ignatie.

Preotul, însă, nu a părăsit imediat slujba și a mai comis o faptă nedemnă de o față bisericească. A cerut de la enoriași, din cele 600 de gospodării, câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru Biserică. Oamenii au dat banii, crezând că vor ajunge la biserică, însă, așa cum spun și consilierii parohiali, suma mare strânsă ar fi de negăsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Telenovelă într-o comună din Vaslui. Preotul a călcat în patima iubirii cu o enoriașă cu 10 ani mai tânără