Antena Meniu Search
x

Soţia care şi-a măcelărit soţul cu lovituri de cuțit nu e la primul atac. Anchetatorii au găsit-o râzând!

O crimă conjugală a şocat un sat din Iaşi. O femeie şi-a măcelărit soţul. Înfiorător este că anchetatorii au găsit-o râzând şi ameţită de alcool.

Vezi și

O crimă conjugală a şocat un sat din Iaşi. O femeie şi-a măcelărit soţul. Înfiorător este că anchetatorii au găsit-o râzând şi ameţită de alcool. Vecinii spun nu este prima dată când îşi atacă bărbatul.

Extrem de agitată, femeia a fost cu greu băgată în maşina de poliţie. La 57 de ani, ieşeanca tocmai şi-a ucis soţul cu o furie inexplicabilă.

Poliţiştii ajunşi aseară la locul crimei, în comuna Tomeşti, s-au îngrozit. Au găsit-o pe faptaşă râzând, lângă trupul neînsufleţit al bărbatului. Omul abia ieşise la pensie.

Femeia ar mai fi avut o tentativă, spun apropiaţii familiei.

Pe acelaşi subiect

S-a dezbrăcat omul de pantaloni, cu toată jena, că a lucrat cu soţul meu, şi mi-a arătat: "Uite, doamnă, m-a tăiat cu cuţitul." Eu mi-am făcut cruce. "Dar de la ce v-aţi luat? Milionul, milionul..." Probabil de la bani, spune o vecină.

Asta s-ar fi întâmplat în urm cu 3 săptămâni.

Femeia a fost reţinută şi, cel mai probabil, va fi supusă unui control psihic înainte să i se stabilească pedeapsa.  Dacă se dovedeşte că a avut discernământ, femeia riscă să stea după gratii 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Soţia care şi-a măcelărit soţul cu lovituri de cuțit nu e la primul atac. Anchetatorii au găsit-o râzând!