Antena Meniu Search
x

Video Și-a omorât propriul frate, după ce a urcat drogată la volan. Anchetă în urma tragediei provocate de o adolescentă, în Brăila

O adolescentă din Brăila în vârstă de 17 ani şi-a omorât propriul frate, cu numai un an mai mic, după ce s-a urcat la volan, sub influenţa drogurilor şi a provocat un grav accident. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Adolescenta ar fi condus cu viteză, a pierdut controlul volanului când a urcat cu maşina pe un pod, a acroșat un stâlp, după care a căzut cu autoturismul pe spațiul verde, lângă un bloc. 

de Angela Bertea

la 13.09.2022, 14:57

Vezi și

Vezi că e un copil mort acolo! E un copil!

Etajul unul, geamul spart!

Etajul doi, geamul spart!

Tânăra a fost rănită ușor, ea fiind transportată la spital pentru recoltarea de probe biologice. Adolescenta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ, însă, în urma testării cu aparatul Drug Test, ar fi rezultat consum de substanțe pishoactive. Tragedia a avut loc aseară, cu puțin timpp înainte de ora 22.00. Din primele cercetări, tânăra s-ar fi urcat la volan fără să dețină permis de conducere, iar, la un moment dat, la urcarea pe un pod, ar fi pierdut controlul mașinii, ar fi intrat într-un stâlp, iar de acolo ar fi plonjat câțiva metri, pe spațiul verde. 

O roată a zburat câțiva metri, iar balustrada podului s-a rupt

Impactul a fost extrem de violent, o roată a zburat câțiva metri, iar balustrada podului s-a rupt. Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit în exteriorul mașinii pe fratele acesteia, care ar fi fost aruncat din autoturism. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru băiat, declarând decesul. În urma anchetei, polițiștii vor stabili a cui era mașina condusă de adolescentă, dar și cum s-a întâmplat cu exactitate tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Și-a omorât propriul frate, după ce a urcat drogată la volan. Anchetă în urma tragediei provocate de o adolescentă, în Brăila