Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Și-au filmat drumul spre moarte. Un tânăr de 19 ani a murit, alți doi sunt în stare gravă. Au fost catapultați din mașina furată de la părinți

Trei prieteni nedespărţiţi s-au filmat când se distrau cu o plimbare ilegală, care ducea, fără să ştie, spre moarte. Maşina lor, condusă de un băiat fără permis, s-a răsturnat pe un câmp şi s-a rostogolit de mai multe ori. Unul dintre ei s-a stins pe loc, ceilalţi sunt în stare gravă. Niciunul nu avea carnet de şofer. Cu doar câteva secunde înainte de tragedie, tinerii arătau live pe social-media ce fericiţi erau. 

de Cristina Filip

la 24.06.2024 , 20:06

Cei trei tineri plecaseră la plimbare cu maşina pe care un băiat de 17 ani o luase de la părinţii lui fără să le spună. Poliţiştii spun că la volan era Tiberiu, de 19 ani, care terminase şcoala de şoferi, dar nu mai aşteptase să dea examenul şi să obţină permisul. Într-o fracţiune de secundă, a scăpat volanul pe o şosea din Teleorman, maşina a intrat pe câmp şi s-a dat peste cap de mai multe ori.

Maşina a fost pur şi simplu catapultată. S-a rostogolit în aer de 3, 4 ori şi a ajuns în mijlocul unui lan de grâu. La impactul cu solul, unul dintre tineri a fost proiectat prin lunetă şi aruncat la câteva zeci de metri distanţă. 

Maşina a fost pur şi simplu catapultată

Vezi și

"Niciun băiat nu mai era în maşină când am ajuns eu la ei, acolo. Toţi erau jos, aruncaţi din maşină", a povestit martorul care a sunat la 112.

Pe acelaşi subiect

Băiatul de 17 ani, care furase maşina părinţilor pentru o plimbare cu prietenii fără permis, a fost dus în stare gravă cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

În Capitală este îngrijit şi celălalt pasager, un adolescent de 16 ani, care a filmat ultimele secunde dinaintea dezastrului. Adolescenţii care se urcă la volan înainte să obţină permisul de conducere devin un fenomen alarmant. Tineri teribilişti au provocat anul trecut 115 accidente în care au murit 18 oameni.

Adolescenţii care se urcă la volan înainte să obţină permisul de conducere devine un fenomen alarmant. Tineri teribilişti au provocat anul trecut 115 accidente, în care au murit 18 oameni.

Cu doar câteva secunde înainte de tragedie, tinerii arătau live pe social-media ce fericiţi erau

Potrivit datelor de la Poliţia Rutieră, şoferii care au până în 30 de ani produc mai multe accidente decât orice altă categorie de vârstă - aproape 40 la sută din totalul evenimentelor rutiere grave.

"Poliţia zice că ar fi condus nepotul meu, care a murit, dar filmările din PECO contrazic treaba asta! Că apare numai Costică, adică proprietarul maşinii. Poliţia, oricum, haide repede ca să încheiem cazul. Mortul e de vină şi cam asta e treaba. Nu e bine. L-am mutat la Bucureşti şi pe el. S-ar putea să-l opereze. Nepotul meu terminase şcoala, trebuia să dea sala. Îşi luase dosarul, urma să dea sala", a declarat tatăl lui Sorin.

Discuția dintre reporter și tatăl lui Sorin. 

Reporter Observator: Maşina din curte era pentru el?

Tatăl lui Sorin: Da, a lui era, şi-a cumpărat-o singur, din Germania, i-a adus-o un prieten.

Reporter Observator: N-a avut curaj să urce până acum la volan fără şcoala terminată?

Tatăl lui Sorin: Nu, dar nu cred că s-a urcat nici acum. Merg ăştia fără permis, de n-are nimeni nicio treabă. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Și-au filmat drumul spre moarte. Un tânăr de 19 ani a murit, alți doi sunt în stare gravă. Au fost catapultați din mașina furată de la părinți