Antena Meniu Search
x

Video Sighișoara Blues Festival. Spectatorii au savurat fiecare moment din concert: "Este o noapte minunată! E perfect!"

 În acest weekend, Cetatea Sighişoarei vibrează pe ritmuri de blues. Mii de oameni de toate vârstele au dansat în faţa scenei sau pe scaune, în prima seară din cadrul Sighișoara Blues Festival, aflat la ediţia a 16-a. Artiştii internaţionali au încălzit inimile spectatorilor până târziu în noapte. 

de Redactia Observator

la 10.09.2022, 09:39

Vezi și

Festivalul aduce în România, încă din 2005, cele mai de seamă nume ale blues-ului mondial. Seara trecută Eden Brent şi Rachelle Jeanty au făcut show pe scena amplasată în Piata Cetăţii. 

Eden Brent, artistă: "Prima dată am cântat la Sighişoara Blues Festival în februarie 2010 şi eram în interiorul teatrului. Acum, e atât de plăcut să fiu în aer liber, cu toate aceste clădiri vechi care ne înconjoară. Este o noapte minunată! E perfect!"

Spectatorii au savurat fiecare moment din concert

Berti Barbera, prezentatorul festivalului: "E un concert cu mult blues dar şi cu funk, cu soul. Pe lângă faptul că avem calitate, avem şi diversitate"

Marian Popa: "Muzica blues este o stare, nu este o plăcere și ne place practic dintotdeauna. Este o stare care trebuie căutată în permanență și din cauza asta suntem iarăși la Sighișoara pentru a vedea acest festival de blues, care sperăm să crească în fiecare an din ce în ce mai mult."

Spectatorii au savurat fiecare moment din concert şi au plecat cu inimile pline de bucurie. Festivalul se încheie pe 10 septembrie cu un spectacol susţinut de artiştii Lurrie Bell şi Vanessa Colier, din Statele Unite, iar cei care vor să participe trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sighișoara Blues Festival. Spectatorii au savurat fiecare moment din concert: "Este o noapte minunată! E perfect!"