Antena Meniu Search
x

El este şoferul vinovat de accidentul cu 3 morţi de la Cluj. Simi Moldovan gonea cu o viteză incredibilă (Video)

Simion Moldovan, autorul groaznicului accident rutier cu 3 morţi şi 2 răniţi grav de la Huedin, judeţul Cluj, avea 31 de ani. Tânărul, care era la volanul unui Audi, circula cu o viteză prea mare, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens, spulberând frontal o maşină.

Simion Moldovan, autorul groaznicului accident rutier cu 3 morţi şi 2 răniţi grav de la Huedin, judeţul Cluj, avea 31 de ani.

Tânărul, care era la volanul unui Audi, circula cu o viteză prea mare, spun oficialii, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Peugeot în care se aflau 2 tineri de aproximativ 24 de ani.

În urma impactului, tânărul Simion Moldovan a murit pe loc, la fel şi ocupanţii maşinii Peugeot, iar maşinile s-au împrăştiat în bucăţi, pe şosea. În maşina lui Simi Moldovan se mai aflau 2 persoane, care au fost duse de urgenţă la spital.

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri în stare gravă sunt acum la UPU. Surse medicale transmit că una din victime are contuzie toracică, mai multe traumatisme cranio-faciale complexe şi multiple fracturi. Cealaltă victimă are traumatism cranio cerebral cu contuzii de membre inferioare.

Se pare că, în momentul accidentului, cei doi tineri dormeau şi nu îşi aduc aminte ce s-a întâmplat. Unul dintre ei se afla în dreapta şoferului şi celelalt pe bancheta din spate.

Potrivit presei locale, Simion Moldovan era cunoscut în Huedin. A fost poliţist, însă a fost dat afară din sistem pentru comportament inadecvat, fiind prins beat la volan.

O înregistrare cu Simion Moldovan îl arată, cu doar o lună în urmă, prăbuşit lângă maşină, sub influenţa unor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » El este şoferul vinovat de accidentul cu 3 morţi de la Cluj. Simi Moldovan gonea cu o viteză incredibilă (Video)