Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep, la prezentarea trofeului Roland Garros pe Arena Nationala: 'Sunt foarte mândră că sunt româncă'

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros în faţa a aproximativ 20.000 de oameni care au venit pentru a o felicita la Arena Naţională din Capitală.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 00:23

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros în faţa a aproximativ 20.000 de oameni care au venit pentru a o felicita la Arena Naţională din Capitală.

"Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper să fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit", a declarat Halep, îmbrăcată în echipamentul sportiv în care a evoluat la French Open.

Simona Halep a fost întreruptă în repetate rânduri de aplauzele şi scandările fanilor.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Simona Halep, la prezentarea trofeului Roland Garros pe Arena Nationala: 'Sunt foarte mândră că sunt româncă'