Antena Meniu Search
x

Simona Halep şi-a schimbat numele. A încălcat astfel o regulă veche şi nescrisă a machidonilor

Simona Halep s-a măritat, miercuri 15 septembrie, cu milionarul Toni Iuruc, un antreprenor în vârstă de 42 de ani. Petrecerea cu sute de invitaţi a avut loc la Constanţa, pe malul mării.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 18:18

Celor doi le-au fost alături 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi preşedintelui României. Ilie Năstase a venit îmbrăcat în uniforma de marină. Mirii i-au rugat să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice.

Simona Halep şi-a schimbat numele

Simona Halep şi-a schimbat şi numele în momentul în care a spus "Da". Astfel, pe lângă numele său, se va alătura şi numele soţului aşa că în prezentările oficiale Simona va fi doamna Halep-Iuruc. Prin această decizie, Simona a încălcat o regulă veche şi nescrisă a machidonilor, aceea ca soţia să poarte doar numele soţului.

Brandul "Simona Halep" este însă unul mult prea puternic pentru că sportiva să renunţe complet la numele său. O astfel de schimbare totală şi radicală ar fi contat şi în plan financiar având în vedere contractele de publicitate, dar şi imaginea pe care sportiva le-a obţinut cu greu purtând numele "Halep".

Pe acelaşi subiect

Simona Halep şi Toni Iuruc, împreună din 2019

Simona Halep este una din cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume. A câştigat de-a lungul timpului, conform site-ului WTA, peste 37 milioane de dolari, ajungând astfel pe locul patru în topul averilor. Alesul ei, Toni Iuruc este un milionar machidon. Are mai multe afaceri în publicitate şi imobiliare. A mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie. Inelul de logodnă, din aur alb cu diamanete, a costat 24.000 de euro. Cununia religioasă va avea loc anul viitor la București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Simona Halep şi-a schimbat numele. A încălcat astfel o regulă veche şi nescrisă a machidonilor