Antena Meniu Search
x

Video "Simt că e viu". Fratele lui Cristian, românul luat de viituri în Italia, încă speră că tânărul va fi găsit în viaţă şi adus acasă în siguranţă

Fratele lui Cristian, românul care a fost luat de viituri în Italia, le cere autorităţilor să nu se oprească până nu îl găsesc pe tănăr.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 08:11

În urmă cu o săptămână, Cristian, Bianca și Patrizia au fost înconjuraţi de ape, iar imaginile cu ei în timp ce se ţineau în braţe într-o încercare de a face faţă curentului au impresionat o lume întreagă. Din nefericire, cele două tinere şi-au pierdut viaţa şi au fost aduse în ţară, urmând să fie înmormântate astăzi.

Acum continuă căutările pentru a-l găsi pe Cristian, iar familia sa încă mai are o fărâmă de speranţă că totul se va termina cu bine. 

"Eu simt că fratele meu e viu. Vreau doar să continue până mi-l dau pe fratele meu în viaţă. Să nu oprească niciodată căutările", mărturiseşte Petru Radu Molnar, fratele lui Cristian. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » "Simt că e viu". Fratele lui Cristian, românul luat de viituri în Italia, încă speră că tânărul va fi găsit în viaţă şi adus acasă în siguranţă