Antena Meniu Search
x

Video "Sincer, e foarte grav" Cum a ajuns o fetiță să sfideze moartea, dansând pe copertina unei grădinițe. Părinții sunt furioși

Imagini de infarct pentru orice părinte care-și lasă liniștit copiii la grădiniță. O fetiţă de 5 ani a reuşit să iasă pe copertină clădirii şi a făcut piruete la trei metri înălţime. Apoi, descoperită de o educatoare, a mai făcut puțină echilibristică și a reintrat in grădiniță pe geam, pe unde și ieșise. Mama nu va depune plângere pentru că e și angajata instituției. Ceilalți părinți sunt însă furioși.  

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.02.2022, 20:30

Vezi și

Copila pare că se distrează de minune. Face piruetă după piruetă într-un echilibru care sfidează moartea. Un pas greşit şi joaca de copil ar fi putut lua o întorsătură dramatică. Fetiţa e nesupravegheată, deşi e la grădiniţă. 

Alex Prunean, reporter Observator: Copertina pe care a ieşit fetiţa se află la o înălţime de peste trei metri, iar marginile sunt acoperite cu tablă, extrem de alunecoasă din cauza îngheţului. Dacă s-ar fi dezechilibrat, impactul cu betonul din curtea grădiniţei i-ar fi pus viaţa în pericol.  

Totul s-a întâmplat miercuri. Copiii au luat masa, apoi ar fi trebuit să se pregătească de somn. Cu educatoarea în faţă şi îngrijitoarea în spate, copiii au format un şir spre sala grupei. Fetiţa din imagini era ultima în şir. Când au ajuns în dreptul băii, s-a strecurat în interior şi de-acolo a ieşit pe singurul geam care se deschide, pe copertină

Manuela Pop, directoare Grădiniţa Floreşti: Acea terasă comunică cu sala de grupă, educatoarea a văzut exact după prima jumătate de minut a văzut ce s-a întâmplat şi a fost chemată fetiţa înăuntru. 

Pe acelaşi subiect

Tragedia a fost evitată. Însă părinţii sunt înspăimântaţi

Tată: Ar trebui să se ia măsuri, totuşi, să se pună nişte gratii acolo. 

Mamă: Din păcate este vorba de lipsă de personal, încă din grupele mici mergeau la baie singuri.

Mamă: E foarte grav. Sincer, e foarte grav. Îţi laşi copilul în siguranţă la grădi şi nu ştii când îl scoţi ce se întâmplă. 

La grădiniţa din Floreşti învaţă, în 12 grupe, 460 de copii. Fiecare grupă are în jur de 30 de elevi şi o singură îngrijitoare.  

Manuela Pop, directoare Grădiniţa Floreşti: Vinovate nu sunt nici educatoarea, nici îngrijitoarea. E fetiţa care.....nu e nici fetiţa.

Grădiniţa din Florești a deschis o anchetă

Amalia Gurzău, inspector școlar: Am solicitat conducerii unităţii să verifice inclusiv prin sistemul video disponibil în grădiniţă circumstanţele determinante şi să adopte măsurile care se impun.

Manuela Pop, directoare Grădiniţa Floreşti: În jurul orei 1 voi avea un consiliu profesoral în care vreau să relatez această situaţie.

Mama fetei care a ieşit pe copertină este îngrijitoare la grădiniţă şi nu vrea să depună plângere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Sincer, e foarte grav" Cum a ajuns o fetiță să sfideze moartea, dansând pe copertina unei grădinițe. Părinții sunt furioși