Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o fetiță pe trotinetă este spulberată de o mașină, pe un drum din Vaslui. Copila este în stare critică

Scene de groază, ieri, într-o localitate din judeţul Vaslui. O fetiţă de 7 ani a fost spulberată de o maşină în timp ce traversa şoseaua pe o trotinetă. Copilul nu s-a mai uitat dacă vine vreun vehicul şi a zbughit-o pe Drumul Naţional, iar şoferul n-a mai putut evita impactul. Fetiţa a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii din Iaşi, iar starea ei este una critică.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 08:26

Vezi și

Atenție, informații și imagini cu puternic impact emoțional!

Incidentul şocant a avut loc ieri după-amiază, pe DN 24, în localitatea Soleşti, judeţul Vaslui. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă se vede cum fetiţa se plimbă pe trotinetă, iar la un moment dat vrea să treacă strada. Nu se asigură şi este lovită în plin e o maşină.

Bărbat: A traversat şoseaua. A ieşit copilul în faţă la maşină, maşina cu viteză un pic, s-a dus.

Femeie: De multe ori se circulă cu viteză. Sunt case pe o parte şi pe alta şi ar trebui să fie un pic de (n.r. prudenţă) în localitate, chiar dacă e de 70 km/h. S-au întâmplat foarte multe accidente în locul acesta. 

Pe acelaşi subiect

Fetița a fost aruncată în şanţul de pe marginea drumului

În urma impactului, fetiţa a fost proiectată în şanţul de pe marginea drumului. Salvatorii au ajuns imediat la faţa locului şi i-au acordat primele îngrijiri medicale. Starea ei era una extrem de gravă, aşa că medicii au solicitat un  elicopter SMURD pentru a o transporta la spital.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui: La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsită o fetiţă în vârstă de 7 ani care prezenta fractură de craniu şi era în stare de inconşienţă. Victima a fost intubată şi a fost chemat elicopterul SMURD.

La volanul maşinii se afla o femeie de 68 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvant IJP Vaslui: În cauză sunt efectuate cercetări pentru a fii stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Bunica fetiței, în stare de șoc

Medicii de pe ambulanţă au fost nevoiţi să o asiste medical şi pe bunica copilei după ce aceasta a suferit un atac de panică când a văzut ce s-a întâmplat cu nepoata ei.

Fetiţa a ajuns aseară la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf.Maria" din Iaşi, unde a fost supusă mai multor investigaţii. Medicii sunt însă rezervaţi în ceea ce priveşte şansele fetei de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care o fetiță pe trotinetă este spulberată de o mașină, pe un drum din Vaslui. Copila este în stare critică